Nejste přihlášen/a.
Po delší době jsem se rozhodl do toho praštit a chci požádat svoji přítelkyni o ruku, chtěl bych slyšet hlavně od vás od holek, nějaké rady a tipy a hlavně názor na to, jak to chci udělat já, jestli to není moc kýčovité obyčejné atd, ale zase nevím, co extra vymýšlet a hlavně n ato moc nejsem. Vím, že každá holka je úplně jiná, ta moje by si představovala možná romantiku jako na bílém koni, ale já na to fakt moc nejsem.
Myslíte, že je to blbé a trapné, požádat o ruku svoji holku jen tak na vánoce pod stromečkem? měl bych to v plánu, že by byla krabička větší pod stromečkem, tu by rozbalila a tu malou bych ji vzal já a požádal ji o ruku? Děkuji za názory
Další věc je, chtěl bych, abychom byli zasnoubení, ale hned z několika důvodů bych chtěl já a myslím, že i přítelkyně svatbu až další rok, myslíte, že je to v dnešní době moc divné? požádat v prosinci 2014 a statba někde v 2016? Děkuji
Požádat o ruku pod stromečkem je romantické a myslím, že se to dívce bude líbit. Proč ne?
Ale traduje se, že svatba by měla být do roka po zasnoubení. Proto jsou tedy 2 možnosti: nechat žádost o ruku až na příští Vánoce, nebo se vzít během roku 2015.
Ale kdo ví, třeba je to jen pověra. Přeji vám oběma hodně štěstí, ať se už zasnoubíte teď, nebo jindy. Jaga.
Můj syn požádal svou dívku o ruku na 10. výročí jejich seznámení - poznali se 1.9., když nastoupili oba do jedné třídy na střední škole. Udělal to tak, že ji pozval na večeři do stylové restaurace a tam jí předal zásnubní prstýnek. Vím, jak byl nervózní, když prstýnek vybíral a kupoval (nebojte se ničeho, budete od něho mít doklad a každý prstýnek se dá zmenšit, zvětšit nebo vyměnit). Svatbu měli potom sice až skoro za dva roky, ale mezitím se přestěhovali, sháněli práci a kupovali byt, tak nebyl čas na jiné starosti. A svatbu měli (nebo se o to aspoň pokusili) ve stejném stylu, jako byla ta restaurace, kde ji žádal o ruku.Myslím si, že to bylo na dnešní dobu docela romantické.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.