Nejste přihlášen/a.
V krátkosti : v mých 24 letech se v mém životě objevila třetí dívka . Je to už přes čtvrt roku . Poprvé to všechno tak nějak funguje , líbí se mi , chceme se sebe navzájem dotýkat , líbat se , prostě chemie funguje jak má . Jenže se moc bojím toho , abych něco nezoral . Nemám příliš vysoké sebevědomí ( kdybych tu měl rozebírat důvody tak se učtete k smrti ) a tak se od začátku bojím , že něco nevyjde .
Problém nastává v tom , že bych očekával od holky , až bude chtít něco intimějšího ( ať už třeba společný večer u filmů , vzájemné dráždění nebo osahávání či sex ) , že se sama ozve , nebo že alespoň nějak naznačí . Zkušenosti ze dvou předchozích vztahů snad ani počítat nemůžu , bylo mi 17 let a vztahy byly jen proto , že jsem chtěl být jako ostatní a "potřeboval" jsem za každou cenu k sobě někoho mít - a podle toho to také vypadalo .
Jenže všude se radí že tu chvíli poznáme a že správná chvíle je když oba ví že jsou na to připraveni . Jenže jak poznám že je na intimnosti připravena i má dívka? Tiskne se ke mě , objímáme se , vyhledává fyzický kontakt se mnou , takže bych řekl , že ano . Jenže také může třeba chtít ještě nějakou dobu počkat , zjistit jestli chlapovi nejde jen o to jedno , prostě tisíc pro a proti . Já fakt už nevím co dělat . Nepoznám pravou chvíli , přestože všude všichni tvrdí , že jí člověk pozná . Nevím , co jí říct , jak nějak zjistit , zda už jo nebo ještě ne .
Prostě asi za to že jsem s žádnou nikdy nic neměl si můžu sám , mám problém se rozhoupat a radši než se dopustit trapasu s pozváním domů ( jako že ona odmítne ) tak radši mlčím a čekám co bude . Jenže teď cítím že tahle dívka je naprosto úžasná a nerad bych aby to jen tak skončilo .
Asi hloupá otázka, ale už jste se dotýkal jejich intimních míst? To vám taky leccos napoví. Pokud neucukne, tak bych pokračoval dále.
Proč by to měla být hloupá otázka?
Záleží , co myslíte těmi intimními místy . Většinou jsme spolu někde kde se pohybují lidi , tam je znát že je taková opatrnější . Ale když jsme třeba zalezlí v rohu čajovny , relativně sami nebo se nikdo nekouká , apod . tak je klidnější a asi nejintimější je hlazení na stehnech nebo zadku při objímání , nevadí jí ani když jí obejmu rukama přes břicho nebo pohladím v dolní půlce břicha . Jenže většinou se scházíme někde na veřejnosti , kde ty lidi jsou a sahat si do klína nebo já jí na prsa , to dělají tak puberťáci v 16 letech , ne? Jako kdyby mi vzala ruku a položila jí třeba do klína , tak by bylo hned jasné , co chce a nemusel bych si " stěžovat " zde
Je pravda , že bych jí měl určitě zkusit pozvat domů , až tu bude volno , ale ona působí dost vyděšeně , že se bojí co bude a tak , no a já jsem pak nervózní hned dvakrát . Nejdřív za sebe a pak ještě z ní . Je to blbost , většina lidí to asi nijak neřeší , ale povaha člověka bohužel moc změnit nejde . Jsem takový jaký jsem , ona je na tom dost podobně a nějak bychom se měli určitě snažit to překonat
"...dopustit trapasu s pozváním domů (jako že ona odmítne)..." Co je na tom trapného? Když odmítne aspoň budete vědět, že není pro ni ta správná chvíle. Navíc nebudete ji přece zvát stylem, "Pojď ke mě užijeme si", ale např. "Nechtěla bys zajít na kafe, film, panáka? Pokud nechete aby to skončilo, tak se musíte přemoct a projevit iniciativu, když partnerka na to evidentně čeká.
A po čtvrt roce chození je myslím čas tak akorát, tak postoupení do dalšího levelu. Pozvěte ji na film, chvíli koukejte (případně počkejte až po filmu) a pak zkuste. Nejdřív pomalu, chyťte ji za ruku, pusu, okolo ramen, obejmout, líbat, ruku na stehno, hladit a dál záleží na vás, kam až si troufnete. A taky kam až vás nechá partnerka zajít. Pokud se v kterékoliv fázi neodtáhne nebo vás neodstrčí, tak s tím souhlasí. Když nebudete moc hrrr (což podle toho co píšete nebudete) tak se není čeho bát. Když partnerka řekne (naznačí) že tohle už je moc, tak přestanete, případně se vrátíte k tomu předešlému, co se jí ještě líbilo.
A taky samozřejmě nemusíte při prvním večeru hned souložit. Líbačka a nějaké muchlování by pro začátek třeba mohlo stačit
Taky ji můžete na poprvé k vám pozvat opravdu jen na to kafe a přes den. Ať se u vás rozkouká
Ta iniciativa je právě z mé strany trochu problém . Ale docela si myslím , že s tím úspěšně bojuji . Fyzický kontakt není problém , hlazení všude možně , klidně i na stehnu , zadečku , prostě nevadí jí .
Ale stále čekám sám nevím co , třeba že mi konečně aspoň zašeptá do ucha až se budeme objímat, že mě třeba má ráda , nebo veme mou ruku a položí si jí třeba jen na stehno pokud ne na nějaké intimější místo ... Prostě když o tom tak přemýšlím ( a pominu přenechání iniciativy na ní , tak bych ocenil alespoň řekněme jedno takové ujištění , že ona " může " ) . Sice se vztah tak nějak vyvíjí , mazlíme se častěji a více , ale jak poznám prostě ten okamžik , kdy ona bude ready? Problém je , že je stydlivější ( což já jak vidíte trochu taky ) a asi si fakt neřekne .
Jinak toho pozvání domů se bojím hlavně z důvodu , že už u mě doma několikrát byla . Poprvé jsem jí představoval rodičům ( studuju poslední ročník VŠ , stále bydlím v domě s rodiči ) a jinak jsme k nám více méně zašli někdy když se to hodilo a třeba pršelo na kafe nebo si zahrát biliard . Samozřejmě proběhl nějaký kontakt , ale žádné intimnosti , přecejen jsme doma nebyli sami . Takže si říkám , že ona vlastně ani nic nenaznačila , já jí třeba pozvu na film nebo zase kafe a ona bude očekávat to co minule .Prostě blbý na tom je , že jsem si k sobě našel někoho , kdo je stejně stydlivej a v těhle věcech pomalej jako já
Je to jednoduchý ! Rozhodujícím zabijákem vztahu je nuda. Takže vždy mějte na rande připravený nějaký zajímavý program s náhradními verzemi. No a už teď bych jí oznámil, že od 1.2.2015 končí blokace na všechny intimnosti a vše bude dovoleno !
Pozvěte jí k sobě večer na film. Když bude chtít přijít, tak pravděpodobně připravená je. Třeba chce vypadat jako slušné děvče a tak čeká na první krok od vás.
Pokud vás odmítne, tak film doma vyměňte za kino. Odmítnutí není žádný trapas.
A nebo se jí taky můžete normálně zeptat a nemusíte přemýšlet o něčem, co stejně nevymyslíte.
Tak nebo tak to bude chtít nějakou odvahu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.