Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepřišel balík z ebay

Od: zuzzu odpovědí: 2 změna:

Prosím o radu,

někdy v srpnu jsem si objednala balík z Malaysie asi za 600Kč. Balíček mi po měsící nepřišel, psala jsem prodejci, ten mi napsal, že balík poslal a že jej pro jistotu pošle znovu, kdyby přišly dva, tak ten druhý nemám vyzvedávat.

Uběhlo 27 dní a nepřišlo nic. Tak jsem psala zase, s tím, že jestli to nepřide do dvou týdnu, že chci zpět peníze. Odepsal mi, že to poslal a že ho to moc stálo, že mi pošle jako kompenzaci půlku peněz, co jsem zaplatila. (asi že je tak moc hodný).

Už jsem se naštvala a a zrovna ten den jsem řešila s kamarádkou, že ji taky něco nepřišlo a ebay jí do 15 minut poslal peníze na paypal. Tak jsem chtěla napsat na paypal, jenže tam jsem se nedostala ani k tomu, abych popsala svůj problém, protože mi tam hlásili, že možnost garance vrácení peněz je jen do 60dnů od koupě zboží.

Tak mě vypekl, kvůli moji neznalosti :/, přijde mi, že to schválně natahoval. Ještě nikdy se mi nestalo, aby mi zboží nedošlo.

Teď mám dilema, jestli být milá a napsat mu, ať mi pošle půlku peněz (kdoví jestli mi to pošle) a nebo mu pohrozit, ať to pošle celé. Jenže já už nemám garanci od ebaye, takže nevím, asi bych pak neměla nic.

CO na to říkáte?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

1x

Nedělej nic, chodí to opravdu pomalu a jestli prodejce odeslal jiný, opravdu ještě může být na cestě (balíček z 21.10. mi přišel včera a jiný se ztratil úplně). Pokud chceš rychlou přepravu, tak si zaplať DHL.

iz*
hodnocení

0x

Zuzzu, "nevypekl Vás prodávající" (který o Vaší neznalosti nejspíše vůbec neví) "kvůli Vaší neznalosti", "vypekla" jste se sama. Základem přece je se všude seznámit se všemi podmínkami.

Tady navíc balíček ještě může přijít ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]