Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu,
někdy v srpnu jsem si objednala balík z Malaysie asi za 600Kč. Balíček mi po měsící nepřišel, psala jsem prodejci, ten mi napsal, že balík poslal a že jej pro jistotu pošle znovu, kdyby přišly dva, tak ten druhý nemám vyzvedávat.
Uběhlo 27 dní a nepřišlo nic. Tak jsem psala zase, s tím, že jestli to nepřide do dvou týdnu, že chci zpět peníze. Odepsal mi, že to poslal a že ho to moc stálo, že mi pošle jako kompenzaci půlku peněz, co jsem zaplatila. (asi že je tak moc hodný).
Už jsem se naštvala a a zrovna ten den jsem řešila s kamarádkou, že ji taky něco nepřišlo a ebay jí do 15 minut poslal peníze na paypal. Tak jsem chtěla napsat na paypal, jenže tam jsem se nedostala ani k tomu, abych popsala svůj problém, protože mi tam hlásili, že možnost garance vrácení peněz je jen do 60dnů od koupě zboží.
Tak mě vypekl, kvůli moji neznalosti :/, přijde mi, že to schválně natahoval. Ještě nikdy se mi nestalo, aby mi zboží nedošlo.
Teď mám dilema, jestli být milá a napsat mu, ať mi pošle půlku peněz (kdoví jestli mi to pošle) a nebo mu pohrozit, ať to pošle celé. Jenže já už nemám garanci od ebaye, takže nevím, asi bych pak neměla nic.
CO na to říkáte?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.