Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenávist nebo láska?

Od: renatta odpovědí: 4 změna:

Je normální mít strach?
Mám problém, že si skoro s žádným klukem nerozumím.
Jenže.. Jsem na nové škole a poznávám nové kluky, vlastně já jich ani za poslední 3 roky moc nepoznala. Skoro žádného, protože jsem byla na dívčí škole.
Mám spolužáka a máme mezi sebou strašně zvláštní vztah. Je to vtipné, ale není to normální.
Strašně si rozumíme, až tomu sama kolikrát nemůžu uvěřit.. Když jsme spolu, oba se stále smějeme, jako idioti. Nikdy jsem nepoznala nikoho ským bych se cítila, tak bláznivě jako s ním. Snažíme se, být si co nejblíž. To cítím.
Jenže.. to trvá chvilku a během další chvilky se na sebe začneme dívat strašně nenávistně a vyhýbáme se společným pohledům. Já jsem z toho zoufalá :D Teď se směju, protože je to prostě komické, ale mě na něm začalo strašně záležet.. a já začala mít strach, že už nikdy takového kluka nepoznám, mám strach z toho, jak dobře mi s ním je.. a mám strach, protože ničemu, co se mezi námi děje nerozumím.
Mnohokrát už jsme měli i dlouhý oční kontakt, ale všimla jsem si, že tak pozoruje i pár dalších holek. Jsem z něj úplně ztracená...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

522xboy*
hodnocení

1x
Podle toho jak pises si jeste moc mlada, klid mas cely zivot pred sebou a poznas mnoho kluku, muzu do kterych se zamilujes, nech vsemu volny prubeh, zivot je krasny a rozmanity, jen se divej pozitivnima ocima a uzivej zivota preju ti krasny a bohaty zivot.

bomba*
hodnocení

0x

Kluků je jako šafránu, když nebude tenhle, bude časem jiný, to píšu kvůli strachu, že jinej už nebude, ale na druhou stranu nechápu, proč je v tom dotazu víc rozumu, než lásky. Moc přemýšlení a málo jednání.

figurek*
hodnocení

0x

jj, před chvílí jsem cosi podobného napsal do jiné opovědi.

Vy holky možná ani nevíte, že jsou chvíle, kdy do očí máte napsanou otázku : Mohl bys to být ty? Tuhle do očí napsanou otázku kluci u vás vědomě či podvědomě hledají.

No a zadruhé. Jsou na světě lidi, kteří se strašně pohádají nebo se rovnou i porvou a to hlavně proto, aby se mohli tím vášnivěji usmiřovat. Tak se mi zdá, že vy jste jeden z nich. Jestli si nabrnknete kluka podobného ražení, pak budete mít doma divočinu.

luciee
hodnocení

0x

mám to podobně mám ho ráda tvrdím že ho nesnáším a nevzájem se pořad hádame a pereme ale je to divné někdy na mě kouká tak něják divně...zamilovaně poradte jak bych mohla s niiim chodit bydlime ve stejnem meste ale ja prsti rok budu chodit jinam do skoly

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]