Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci odejít ze zaměstnání jsem ve zkušební

Od: swat* odpovědí: 5 změna:

Jak to provést když chci odejít ze zaměstnání když jsem ve zkušební době nemohou po mě chtít dohodou že ne dvou měsíční jak

to funguje a co nějaký tištění vzor výpovědi moc děkuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

4x

Zrušení pracovního poměru zaměstnancem ve zkušební době
podle § 66 zákona č. 262/2006 Sb., zákoníku práce
Název a adresa zaměstnavatele

V... dne...

Věc: zrušení pracovního poměru ve zkušební době vypoved-vzor.cz/... zaměstnancem

Vážení,

ve Vaší společnosti pracuji na základě pracovní smlouvy ze dne ... na pozici...
V pracovní smlouvě byla ujednána zkušební doba na dobu ... měsíců.
Tímto ruším pracovní poměr ve zkušební době, a to ke dni ... .

S pozdravem

jméno a příjmení zaměstnance
datum narození
bytem

...
podpis zaměstnance

hodnocení

3x

ukončuji pracovní poměr ke dni 23.6.2009 ve zkušební době.

nacionále a podpis...

swat*
hodnocení

Děkuji moc

hodnocení

1x

Jste-li ve zkušební době, můžete ukončit pracovní poměr kdykoli bez udání důvodu. Na papír napíšete úplně jednoduše: Sděluji Vám, že jsem se rozhodl ukončit pracovní poměr ve zkušební lhůtě ke dni 26.6.2009 (poslední den, kdy jste ještě v práci). Samozřejmě připojíte V ... dne ... a svůj podpis. Předáte svému přímému nadřízenému a další den nemusíte chodit. Nezapomeňte si ale vyřídit formality, třeba zápočtový list.

swat*
22.06.09 18:57
hodnocení

Díkes

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]