Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Láska na první pohled

Od: student* odpovědí: 19 změna:

Ahoj lidi. Mám probléém . Potkal jsem jednu super holčinu , seznamili jsme se v hospudce , už jsme spolu byli i vneku na schuzce a ona mi pak napsala že jestej jednou dekuje a pak jsme si napsali na dobrou noc... Je to dva dny a od te doby nenapsala . Mám se ozvat první , když jsem psal esemesku jako poslední,?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jani*
hodnocení

1x

Ahoj, určitě se té dívce zkus ozvat, typuju že je to v dněšní době normální takový problém a zkus se zeptat jestli by třeba zase někam nezašla, určitě by byla ráda někam šla, ale taky se ti bojí napsat. Zkus to!Přeju hodně štěstí :)

student*
hodnocení

jasně asi to zkusím , ja prave mel strach abych to neposrla ... tohle už není žádná malá holka ... je chytra a tka nechci vypadat přehnaně snaživě , ale fkat je ten že ty dva dny cos e neozvala jsou nekonečné :) jeste že sjem mel jine aktivity a tka aspon chvili jsme bly myslenkami jinde... ale rpave že už na te schuzce ona sama rikaal že až přijede zase sem pujdeme ven :) , že mě zve ona :) dali jsme si pusus a rozloučili se... Takže zksuím jí tedy napsat

Klidně ji kontaktuj, podle tvého psaní - samý překlep - by ale bylo vhodnější jí zatelefonovat.
...abys to neposrla...
doplněno 04.12.14 10:27: Klidně SMS, ale dvakrát oprav překlepy! To není malá holka...
student*
hodnocení

Ted jsem si to taky všiml . Omlouvám se za ty překlepy . Myslíte , že jí mam večer zatelefonovat? než psát esemesku

pohanka*
hodnocení

0x

Ano, udělejte první krok. Napište, zkontrolujte, co jste napsal a teprve potom pošlete.

Naučte se toto - vybráno z Vašeho dotazu ... holčinu, seznámili ... a též toto - nenapsala. Mám ...atd.

Vidíte ten rozdíl? Žádný mezerník před čárkou a tečkou.

student*
06.12.14 10:27
hodnocení

ok díky .

student*
hodnocení

Tak jsme jí dneksa chtel vzít ven ona dojíždí celkem z daleka , byly jsme domluvení od včera ona řekla , že pokusí se přijet aby to stihla ... A ve 3 my napslaa , že to nestihne , že přijede až v 10 a že přemyšlí , že by přijela až druhý den (zítra) . tak jsme odepsal Ok , neda se nic dělat ... Jak reagovat dal? Myslíte , že se jen vymlouvá,? Já jsem o ní přesvědčenej , že by mi snad nelhala

moula*
hodnocení

0x

Piš vždy, když máš psát co !

student*
hodnocení

To jsem pochopil , ale otázka zněla , jeslti mám ted nechat iniciativitu na ní?

dejavu*

Ano, teď nech iniciativu na ní, když zrušila schůzku. Myslím ale, že jde opravdu jen o to, že se jí to nehodilo a nevymlouvá se. To se prostě někdy stane. Určitě se ozve, neboj. :) Případně jí můžeš napsat dotaz, jak to konkrétně tedy vypadá dnes, aby, až bude vědět, kdy přesně přijede, dala sama vědět, že jí třeba přijdeš naproti k autobusu. jedná se o upřesnění schůzky, kterou slíbila, nikoliv o vlezlé loudění, když nemá zájem, takže si nemusíš dělat starost, že by ses nějak vtíral.

student*
hodnocení

Taky tomu věřím . Tohle je snad první holka ktera ve me od zacatku budila důvěru a šlo to prostě samo všechno ... No doufám , že mě teda dlouho nenecha čekat :D

moula*

Jestli něco chceš, tak musíš být iniciativní a ne čekat na iniciativu druhého ! Na nějaké střídání kašli !

student*
hodnocení

Takže konkretne navhuješ co,? hnedka jí napsat jo

moula*

No samozřejmě ihned ! A napiš sem text SMS co odepsala !

student*
hodnocení

A co bys napsal Ty?

student*
hodnocení

Tak jsme jí dneska napsal jeslti nezajdeme ven dneska nebo zítra a ona mohly by jsme ale dneska chci jít s kamaradkama ven do hospody ale když nepujdeme tak Ti napísu a pak napsala jeslti nechci jít snima do te hospody ...

student*
hodnocení

Tak vás chci informovat , že dneska mi napsala že sjem srašně fajn kluk a blablabla ale že u ní to nepřeskočilo a že nema cenu chodit do vztahu , že by to nikam nevedlo ... že jí to moc mrzí ... neodepsal jsem na to ...

faithoncemore*

Stane se. Vyjde to příště s nějakou jinou. A odpovídat jí už nemusíš, když se Ti nechce, i když je vidět, že se snažila zachovat slušně. Je lepší přestat psát, než se jí vyptávat proč, co konkrétně jí nesedlo atd. Můžeš jí ještě popřát hodně štěstí, pokud jí ještě napsat chceš, ale pak už to doporučuju utnout a brzy se začít rozhlížet po jiném kvítí...

student*
hodnocení

nechci to protahovat tka jsme jí na to už ani nenapsal ... zalezel mi na ní a fakt jsem to vidle uplne jinak i z toho co mi venku naznacovlaa a jak se ke me chvoala je to clekem rana pod pas ... njn asi nejsem jeste dost silnej to snaset ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]