Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi. Mám probléém . Potkal jsem jednu super holčinu , seznamili jsme se v hospudce , už jsme spolu byli i vneku na schuzce a ona mi pak napsala že jestej jednou dekuje a pak jsme si napsali na dobrou noc... Je to dva dny a od te doby nenapsala . Mám se ozvat první , když jsem psal esemesku jako poslední,?
Ahoj, určitě se té dívce zkus ozvat, typuju že je to v dněšní době normální takový problém a zkus se zeptat jestli by třeba zase někam nezašla, určitě by byla ráda někam šla, ale taky se ti bojí napsat. Zkus to!Přeju hodně štěstí
jasně asi to zkusím , ja prave mel strach abych to neposrla ... tohle už není žádná malá holka ... je chytra a tka nechci vypadat přehnaně snaživě , ale fkat je ten že ty dva dny cos e neozvala jsou nekonečné jeste že sjem mel jine aktivity a tka aspon chvili jsme bly myslenkami jinde... ale rpave že už na te schuzce ona sama rikaal že až přijede zase sem pujdeme ven
, že mě zve ona
dali jsme si pusus a rozloučili se... Takže zksuím jí tedy napsat
Tak jsme jí dneksa chtel vzít ven ona dojíždí celkem z daleka , byly jsme domluvení od včera ona řekla , že pokusí se přijet aby to stihla ... A ve 3 my napslaa , že to nestihne , že přijede až v 10 a že přemyšlí , že by přijela až druhý den (zítra) . tak jsme odepsal Ok , neda se nic dělat ... Jak reagovat dal? Myslíte , že se jen vymlouvá,? Já jsem o ní přesvědčenej , že by mi snad nelhala
Ano, teď nech iniciativu na ní, když zrušila schůzku. Myslím ale, že jde opravdu jen o to, že se jí to nehodilo a nevymlouvá se. To se prostě někdy stane. Určitě se ozve, neboj. Případně jí můžeš napsat dotaz, jak to konkrétně tedy vypadá dnes, aby, až bude vědět, kdy přesně přijede, dala sama vědět, že jí třeba přijdeš naproti k autobusu. jedná se o upřesnění schůzky, kterou slíbila, nikoliv o vlezlé loudění, když nemá zájem, takže si nemusíš dělat starost, že by ses nějak vtíral.
Taky tomu věřím . Tohle je snad první holka ktera ve me od zacatku budila důvěru a šlo to prostě samo všechno ... No doufám , že mě teda dlouho nenecha čekat :D
Tak vás chci informovat , že dneska mi napsala že sjem srašně fajn kluk a blablabla ale že u ní to nepřeskočilo a že nema cenu chodit do vztahu , že by to nikam nevedlo ... že jí to moc mrzí ... neodepsal jsem na to ...
Stane se. Vyjde to příště s nějakou jinou. A odpovídat jí už nemusíš, když se Ti nechce, i když je vidět, že se snažila zachovat slušně. Je lepší přestat psát, než se jí vyptávat proč, co konkrétně jí nesedlo atd. Můžeš jí ještě popřát hodně štěstí, pokud jí ještě napsat chceš, ale pak už to doporučuju utnout a brzy se začít rozhlížet po jiném kvítí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.