Nejste přihlášen/a.
Vnučka bude mít 5 v dubnu 2015, má 120 cm, už když se narodila, neměla chodidla ale "ploutve", je vysoká a vychrtlá, dlouhé nohy, koupit rifle je problém co je ji na délku z toho vypadne. Druhá vnučka má 9 měsíců, už dnes je vidět, že je jiná, bude menší ale za to robusnější. Netrapte se výškou, hlavně zdraví a někteří kluci vyrostli až na vojně.
Zdravím, ve školce mám několik dětí ve věku Vašeho syna a zatímco nektěří jsou velcí a silní, jiní, ačkoli stejně staří, jsou malí a křehcí. I některé mladší děti vypadají starší, než tihle malošci, ale děti prostě nějsou stejné a nelze brát podle nějakého metru, jakože díě ám mít v pěti letech tolik a tolik
Mohly se projevit Vaše geny a bude prcek po Vás, zatímco starší syn je zřejmě po otci. No aaaa?
Užívejte si, že jsou kluci zdraví, šťastní a dobře prospívají. Výška se může srovnat v dospívání - anebo nemusí. Byla by nuda, kdyby byli všichni stejní.
Dobrý den,
brácha byl celou základku hubený, nejmenší ze třídy "žoužvička" až na střední zmužněl a má akorátních 185cm, já byla naopak ve školce vyšší, pak mě všichni přerůstali, a kolem 8-9 třídy jsem zase všechny přerostla já .. Takže si troufám říci, že aktuální výška - že je menší, než vrstevníci, neodpovídá výšce, kterou bude mít v dospělosti
.
Mladší vnouček byl takové vyžlátko, ale nesmírně chytrý a zvídavý. Zdravý, ale malý, hubený, v jídle se rýpal, spoustu věcí nejedl, byl častěji naštvaný než radostný, prudil. Až do nedávna, do prázdnin? Tak nějak. Pak se něco stalo, nikdo nevíme co a malý začal jíst, stále dobrá nálada. A taky začal růst. Neuvěřitelně, viditelně. Růst a sílit. Mladí museli dokoupit oblečení, protože za tři měsíce za všeho vyrostnul, do výšky i do šířky. Minulý měsíc jsme ostavili 6 let. Každé dítě je jiné a já z legrace říkám, že jsou jako z plastelíny. Někdy jim rostou kolena, někdy nožky, někdy zuby a někdy jsou takoví, jako šejdrem, ale za měsíc se to srovná. Je úžasné moci tohle sledovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.