Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Léčba pusou?

Od: tosnadne odpovědí: 17 změna:

Zdravím, dlouho jsem se necítila dobře fyzicky a duševně a známý mi doporučil jednoho léčitele, že se na mě ze známosti koukne zdarma. Tak jsem si řekla proč ne a tak jsem tam zašla. Byl to celkem sympatický člověk, tipla bych kolem 40 možná i míň.
Chvíli si se mnou podíval, pak mě prohlédl a vzal mi vzorek slin, který šel někam zkontrolovat. Pak přišel s tím, že zjistil, že mám nějakou nebezpečnou nemoc, ale že se nemusím bát, že to vyléčí. Začal mi vysvětlovat že léčivý účinek mají sliny někoho jiného, že vhodné jsou ty jeho, ale že nesmí být moc dlouho na vzduchu, tak mi je musí aplikovat rovnou z úst, ale že mám štěstí, že jsem holka, že mi to aplikuje rovnou dolů na sliznici.
Když mi došlo jak by ta léčba probíhala, vymluvila jsem se, že to nejde, že mám své dny a on mi řekl, ať přijdu hned co to skončí a zdůraznil jak je to nutné, protože ta nemoc je fakt nebezpečná, ale prý to radši nemám nikomu říkat.
Setkali jste se s něčím takovým? Svěřila jsem se kámošce a ona říká, že je to nějaký prasák a ať tak proboha nechodím. Ale vypadal vážně věrohodně a co když jsem vážně nemocná? K doktorům právě nechci chodit a mám raději přírodní léčbu než nějakou chemii. Nevím co mám dělat.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

au1
hodnocení

6x

já myslím že si z nás tazatelka dělá "dobrej den" :)

culdabulda1*
hodnocení

2x

zajímalo by mne, jestli takovou léčbu aplikuje i u stařenek, nebo tlustých (ne příliš voňavých) žen, anebo co aplikuje u mužu?

doplněno 03.12.14 19:59:

- nekoupil by to panenství?

zztop*
hodnocení

1x

Hele když vám nakecám, že umíráte a jediná šance na vaši záchranu je moje semeno instalované do vaší sliznice dole půjdete do toho? Mimochodem samozřejmě taky nesmí být dlouho na vzduchu jinak to nemá ten účinek. :-D

hodnocení

1x

Už jen z toho, že to nemáte radši nikomu říkat, by Vám mělo být jasné, že to žádný léčitel není. Váš známý Vás musí pokládat za hodně naivní, když Vám někoho takového doporučil. Alespoň už chápete, proč to bylo zdarma. Známému dejte (též zdarma) pohlavek a pokud nechcete jít k lékaři, zajděte si alespoň do lékárny a poraďte se o nějakých bylinkách. Třeba Vám jejich užívání pomůže, ale nebude to hned. V každém případě takovému "léčiteli" nevěřte a nestresujte se. Pokud se nebudete i nadále cítit dobře, ono Vás to stejně donutí lékaře vyhledat. Je to Vaše zdraví a je jen na Vás, jak se o něj staráte...

ria*
hodnocení

1x

Nevěřím, že se to stalo :D

mate59
hodnocení

0x

tak to je prasák jeden hnusný.

hodnocení

0x

V žádném případě k tomu dobytkovi nechoď,je to podvodník,lhář a prase úchylné ! ! ! Nahlaš ho na policii,jen tak se zabrání další jeho pofiderní léčitelské činnosti... A za další,okamžitě se seber a běž k lékaři pokud se necítíš dobře,tam je odborník...Pokud se máš jen trochu ráda,tak tam zkrátka musíš jít !

lidus*
hodnocení

0x

Stejné prase jako jeden "léčitel" u kterého jsem jednou byla. Zajímala ho jen moje prsa, chvíli než mi to došlo jsem držela, pak dostal liskanec a já šla domů. Pokud jste nemocná, navštivte lékaře a ne šarlatána.

hodnocení

0x

Chcete přírodní léčbu? No tak tady ji máte. *smich* Pokud ale máte problémy, tak mazejte k doktorovi.

hodnocení

0x

A jak pomohl vašemu známému ten léčitel? Nebo jeho známým? Že vám ho doporučil.

doplněno 03.12.14 17:35:

Samozřejmě bych tam už nelezla. Ale zajímalo by mne, jak pomohl tomu známému nebo jeho ženě*smich*.

bozka*
hodnocení

0x

Nebyla jsem si jista, jestli vidim sparvne, tak jsem si to precetla jeste jednou a fakt jsem cetla spravne :D Ziram jak puk, co jsou nektery lidi za prasata :-D

martinaa*
hodnocení

0x

Osobně znám jednu skutečnou léčitelku, a co tu popisujete Vy, je šarlatánský prase.

Nešla bych tam ani omylem. Zkuste homeopatii nebo čínskou medicínu.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, achjo - kdybych tam šel já, tak by mě asi nechal pojít. No, je to koumák a zřejmě to bude příbuzný Mudr. Bartáka. Jinak, samozřejmě, rychle od něho pryč a doporučovat ho jenom silným a rázným pánům. Zdravím!

hodnocení

0x

Slečna se zřejmě inspirovala jedním článkem, který jsem nedávno také četla. Tam zase někdo někde uzdravuje lidi objímáním, a je to dost drahý špás, myslím, že to bylo v "novinkách cz". Brala jsem to jako blábol, ale hloupých lidí je bohužel většina a je docela možné, že i na takovýto nesmysl spousta "chudáků" naletí.

Jinak, slečno, když dáváte přednost "přírodní léčbě", a navíc Vám připadal ten člověk jako věrohodný i po "zkušenosti" kterou jste s ním měla, tak nechápu, že nevíte co máte dělat! Já bych ve Vašem případě doporučovala výměnu slin a "léčbu pusou". Dost možná, že se nakonec dopracujete k úplné spokojenosti oba dva.

2kedar*
hodnocení

0x

A teď tu o Červené Karkulce,,,,

Nebo to opravdu myslíte vážně.? *nevi*

hodnocení

0x
Pokud to neni fake tak to je drsne a divim se , ze nedostal na budku od nekoho.

buss
hodnocení

0x

Šel sliny analyzovat, doma he he he. Vlastní sliny třeba na rány... i zvířata si je lížou. A co tak léčebný sex?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]