Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dlouho jsem se necítila dobře fyzicky a duševně a známý mi doporučil jednoho léčitele, že se na mě ze známosti koukne zdarma. Tak jsem si řekla proč ne a tak jsem tam zašla. Byl to celkem sympatický člověk, tipla bych kolem 40 možná i míň.
Chvíli si se mnou podíval, pak mě prohlédl a vzal mi vzorek slin, který šel někam zkontrolovat. Pak přišel s tím, že zjistil, že mám nějakou nebezpečnou nemoc, ale že se nemusím bát, že to vyléčí. Začal mi vysvětlovat že léčivý účinek mají sliny někoho jiného, že vhodné jsou ty jeho, ale že nesmí být moc dlouho na vzduchu, tak mi je musí aplikovat rovnou z úst, ale že mám štěstí, že jsem holka, že mi to aplikuje rovnou dolů na sliznici.
Když mi došlo jak by ta léčba probíhala, vymluvila jsem se, že to nejde, že mám své dny a on mi řekl, ať přijdu hned co to skončí a zdůraznil jak je to nutné, protože ta nemoc je fakt nebezpečná, ale prý to radši nemám nikomu říkat.
Setkali jste se s něčím takovým? Svěřila jsem se kámošce a ona říká, že je to nějaký prasák a ať tak proboha nechodím. Ale vypadal vážně věrohodně a co když jsem vážně nemocná? K doktorům právě nechci chodit a mám raději přírodní léčbu než nějakou chemii. Nevím co mám dělat.
Už jen z toho, že to nemáte radši nikomu říkat, by Vám mělo být jasné, že to žádný léčitel není. Váš známý Vás musí pokládat za hodně naivní, když Vám někoho takového doporučil. Alespoň už chápete, proč to bylo zdarma. Známému dejte (též zdarma) pohlavek a pokud nechcete jít k lékaři, zajděte si alespoň do lékárny a poraďte se o nějakých bylinkách. Třeba Vám jejich užívání pomůže, ale nebude to hned. V každém případě takovému "léčiteli" nevěřte a nestresujte se. Pokud se nebudete i nadále cítit dobře, ono Vás to stejně donutí lékaře vyhledat. Je to Vaše zdraví a je jen na Vás, jak se o něj staráte...
V žádném případě k tomu dobytkovi nechoď,je to podvodník,lhář a prase úchylné ! ! ! Nahlaš ho na policii,jen tak se zabrání další jeho pofiderní léčitelské činnosti... A za další,okamžitě se seber a běž k lékaři pokud se necítíš dobře,tam je odborník...Pokud se máš jen trochu ráda,tak tam zkrátka musíš jít !
A jak pomohl vašemu známému ten léčitel? Nebo jeho známým? Že vám ho doporučil.
doplněno 03.12.14 17:35:Samozřejmě bych tam už nelezla. Ale zajímalo by mne, jak pomohl tomu známému nebo jeho ženě.
Dobrý den, achjo - kdybych tam šel já, tak by mě asi nechal pojít. No, je to koumák a zřejmě to bude příbuzný Mudr. Bartáka. Jinak, samozřejmě, rychle od něho pryč a doporučovat ho jenom silným a rázným pánům. Zdravím!
Slečna se zřejmě inspirovala jedním článkem, který jsem nedávno také četla. Tam zase někdo někde uzdravuje lidi objímáním, a je to dost drahý špás, myslím, že to bylo v "novinkách cz". Brala jsem to jako blábol, ale hloupých lidí je bohužel většina a je docela možné, že i na takovýto nesmysl spousta "chudáků" naletí.
Jinak, slečno, když dáváte přednost "přírodní léčbě", a navíc Vám připadal ten člověk jako věrohodný i po "zkušenosti" kterou jste s ním měla, tak nechápu, že nevíte co máte dělat! Já bych ve Vašem případě doporučovala výměnu slin a "léčbu pusou". Dost možná, že se nakonec dopracujete k úplné spokojenosti oba dva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.