Nejste přihlášen/a.
Ano, je to běžný postup. Bohužel. Je to asi měsíc, co o přesně tomto problému měla celý pořad Jílková v pořadu "Máte slovo". Odborníci tam vysvětlovali proč se tak děje. Určitě to najdete na internetu, tak si to přehrajte, já to také tak dělám, když mi něco ujde. Bylo to hodně zajímavé a možná Vás to trochu uklidní. Nejste v tom sám.
Ano je to běžné, nemyslím si, že tu nějaký den, týden hraje velkou roli. Nechci se vás dotknout, mám-li žít budu žít i za měsíc nebo za rok, mám-li zemřít, nepomůže ani to,že mě začnou léčit den po diagnostice nemoci. Vím, že se snadno říká, netrapte se a žijte jakoby každý den byl ten poslední ale psychika dokáže dělat divy. Držím palce!
Toto je nejhnusnější doba ze všeho! Čekání, nejistota, je to na šlaktrefení. Záleží hodně na tom, z jaké části byl vzorek odebrán. Ale 3 týdny se mi zdají hodně! Nemůžete to popohnat?
Ono se sice o tom moc nemluví, ale konec roku je pro různá (a hlavně drahá) vyšetření tou nejhorší dobou. Nemocnice už vidí, jak je na tom ekonomicky ke konci roku, víc peněz už od pojišťovny nedostane, a tak na dražší léčbu sama doplácí. A tak se to protahuje, občas se pacient pošle do ordinace, kde doktor je na tom stejně a rád by pacienta poslal jinam. Zdraví není zadarmo-tvrdila předchozí vláda, a zavedla poplatky. Soc. dem. je zrušila, prý peněz bude dost, stačí jen zlepšit výběr daní. Tak uvidíme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.