Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
s kolegyní v práci si píšeme přes mail, každý jsme na jiném oddělení. Ona má přítele, bydlí spolu, já jsem single a bydlím sám.
Jak jsme si tak psali, trochu jsem ji naznačil, že bych s ní měl klidně třeba i nezávazný sex, kdyby mi v tom nebránilo to, že je zadaná. Ona mi na to odepsala, že to chce taky, už dlouho, a že to žádný problém není, že se to stejně přítel nemá jak dozvědět. Teď je na mně, abych na to nějak zareagoval.
Já se ptám, jestli:
1. Do toho jít, užít si s ní, a jaké by to mohlo mít následky (sex v práci, případná citová vazba, atd...)
2. Do toho radši nejít (tím to ale totálně zabiju a celá ta konverzace a ten náš "vztah", který právě k tomu směřuje, vlastně ztratí smysl).
Prosím moralisty, kteří budou mít chuť nás zkritizovat za řešení tohodle v práci - nechte si to pro sebe. Nejsem na to zvědavý a vyplakat se můžete třeba na zpovednici.
Mockrát děkuji
co je v domě není pro mě
doplněno 03.12.14 14:45:Rčení je obecně známé:
a další... ale tazatel jistě pozná sám na své kůži
gratuluji - výjimka musí potvrdit pravidlo
Ono je to hlavně ve smyslu - vidět se doma, v práci, na cestě,... vidět se skoro 24 hodin denně... a ponorková nemoc.
Ale co se flirtů týče - nemám názor, který by tazatele potěšil.
Já ti dám moralisty Sám mám přítelkyni která v jiné firmě plné mužů, dokážu se docela vžít do této situace z obou stran. To její "nemá se to jak dovědět" je pomíjivé, doufám že ti její přítel ufikne ptáka když ho nedokážeš udržet v kalhotách proti zadané ženské. Což je zároveň moje odpověd na variantu č.1. Doporučuju variantu č.2, jinak by se ti to mohlo pěkně vymstít, nebo v budoucnu vrátit. Ta ženština bude asi hodně velkej charakter
Být na tvém místě Matěji, tak do toho rozhodně jdu.
Sám si ji řekl, že s ní nechceš mít sex, protože je zadaná. Pokud to ona nevidí jako problém, pak není co řešit.
Jen si opravdu dejte pozor na to, ať se to neprovalí. Doporučuji se třeba zamknout v kanceláři a spustit skartovačku - my máme automatickou, do které se vloží komínek papíru a ona si to sama bere a skartuje. Dělá to celkem hluk, takže byste se klidně mohli odvázat, a nic nebude slyšet.
Užijte si to A pak dej vědět, jak to vlastně celé dopadlo
Na co potřebujete schválení svého jednání? Asi proto, že si nejste jistý, jestli děláte správně, že. No, o vztazích v práci si většinou švitoří pak všichni vrabci na stromech..., každý z kolegů dělá, že o ničem neví, ale za zády sexuálních aktérů se probírají drby. Jestli vám toto nevadí, tak jednejte, jak myslíte. A nezapomeňte, že nemusíte být pouze vy sexuálních objektem oné kolegyně z práce. Možná už takto "ojela" vícero vašich spolupracovníků. A pak porovnává - kdo má větší... auto, lepší hodinky a tak podobně. A vybírá, koho užene k oltáři.
Klidně to udělejte (stejně to uděláte) - ale určitě počítejte, jak píšete, s citovou vazbou, sex v práci, atd.. Ale třeba vám to vyjde a je dobré, že známá není ještě vdaná a (snad) nemá děti. Nakonec, kde jinde se mají lidé seznamovat, nežli v práci, při sportu, atd. - furt je to lepší nežli někde v baru atd.
- jo a rčení co je v domě ... moc nechápu !
doplněno 03.12.14 15:02:a ještě bych chtěla doplnit (z vlastní zkušenosti) - za všechno musíte zaplatit ! a někdy sakra hodně.
Jste dospělý, ale počítejte se všemi následky takového chování, včetně rozbití huby přítelem dotyčné nebo roznesení klepů mezi kolegy v práci.
Navíc, pokud by takových "kamarádů" měla ta Vaše rozhoďnožka víc, tak bych se bála i nějaké pohlavní nemoci.
doplněno 03.12.14 18:09:Je mi smutno, kolik lidí by beze studu sexovalo se zadanou a schvalují povádění přítele...
Skoč do toho a neměj bobky. Jen si pamatuj, že většinou to je tak, že ji přítel už nebaví, a potřebuje impuls aby se ho zbavila tak jde do jiného vztahu, a takováhle ženská / oprava většina / , pokud nemá další vztah jistý, drží se vší silou staré větve a nepustí ji dokud nemá toho novýho na 100%. Takže nenaběhni si na lopatu, zkus ji že si chceš začít bez jejich závazků - co udělá, můžeš být jen další zářez na pažbě, jistě pokud stojí za hřích...co neuteče, neschová se na strom a pod vodu...
Lidská nevěra je stará jako lidstvo samo. Ať to uděláš, nebo neuděláš, nakonec jednou zjistíš, že ti ta co jí doopravdy miluješ taky zahnula. A nebo se to nikdy nedozvíš, ale zahnula taky. 90% lidí to aspoň jednou zkusí. A když si uvědomíš, jak krátce jsme živí a jak dlouho budeme mrtví...proč to nezkusit?
Pokud ona ještě nemá děti, pak je její zadanost velmi snadno zrušitelná. A jste tedy zodpovědní jen sami za sebe, úplně stejně, jako lidi nezadaní - každý za své skutky, ona a Vy. S dlouhodobým utajením nepočítejte a spíš se předem sám sebe zeptejte, zdali se vážně chcete o milenku dělit - z hlediska citů, ega, případného otcovství...
Já mám na to jasný názor. Nemá manžela, má přítele. Takže se asi jeden z nich nechce vázat. Na přítele se vykašli, kdyby ji chtěl, vezme si ji. Může se stát, že se ty staneš jejím novým přítelem a tamten si to navěky zapamatuje.
Vztahy na pracovisti jsou jednoznacne spatny napad. Spousta lidi vam jiste z vlastni zkusenosti povi, jake neprijemnost jim takovy vztah (nebo spis jeho konec) prinesl. Pro zamestnavatele je to take spatne. Oba zamestnanci ztrati na duveryhodnosti a jakekykoli problem, ktery muze tento vztah muze vyprodukovat, vam bude vycten dvojnasob. Spousta firem ma dokonce urcite regule a vnitrni podmonky venujici se vztahum na pracovistich.
Ja byt vami, tak si s kolegyni zacnu teprve po zmene pracoviste.
No a druha vec je samozrejme ochota se emocne angazovat se slecnou, ktera nema prazadny charakter, hrdost a podvadi sveho pritele. Sex klidne, ale do vztahu by ale sel jen uplny mamlas.
Hned bych na to vlít, jenom prozkoumat zda přítel děvuchy není sportovec vyznavač bojového umění neb boxer i když i monokl může být in. Jinak žádné nebezpečí nehrozí prý koketování a další povzbuzuje pracovní morálku, šéf to někdy vítá, jenom občas, pokud je to poletucha a la první liga, a přítel nemá dostatečný výkon, je možno chytnout muziku, lidově filcky, případně triplíka, když se dobře vede tak i AIDS, záleží na výběru poletuch. Přeji mnoho úspěchů, kvalitní výkon a žádnou reklamaci po milostném aktu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.