Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boule na dlani vs tříska

Od: jilkotokim odpovědí: 35 změna:

Ahoj lidičky prosim vas pomocte mi já jsme si asi tak před 2.měsíci píchl třísku do dlaně a asi tak po týdnu se mi tam udělal otok jako by boule je to tvrde a není tam žádná díra aby to mohlo vytýct moc vás prosim jak s emám tý boule zbavit určitě to bude hniz a nebo zánět a bojím se aby mi to nepraskloa nevyteklo do krve a abych nedostal otrawu krve muže se to stát? prosim poratte jak se mám té boule zbawit děkuji moc předem radu ocením.

35 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Nepanikař a zajdi k lékaři. Měl jsi to udělat už dříve.

martina30*
hodnocení

0x

Určitě doktor.Nebo jehla namočená ve slivovici.

myse*
hodnocení

0x

vypadá to, že se tříska opouzdřila - musíš k lékaři - na chirurgii. Opíchnou ti dlaň a třísku vytáhnou a vyčitsí. Dojďi si s tím, samo se to nespraví.

hodnocení

0x

Obávám se že budeš muset navštívi lékaře, aby opravdu nebylo pozdě a ty nedostal otravu krve. To by teprve byl zážitek. Neboj se a upaluj k lékaři.

meri*

Vy muzsky jste strasni sraby nevahel a upaluj k lekari a pak nam napis ze to nic nebylo ju

jilkotokim
hodnocení

nj u lekáře jsme už byla psolala mě an chirurgiii jenže se bojím an tu chirurgii newim co mi stím udělají

Neboj se, opíchnou ti to a vyčistí. Není to žádná hrůza. Chápu tě, taky jsem strašný srab.

jilkotokim
hodnocení

JJ JSEM RÁD HELE ŽE UŽ MÁM PO STAROSTI NO jo a když je to zavázaný mužu to jenom trošičku odkrýt? by sem to docela rád viděl

Nenípej do toho. Když tak se na to pořádně podívej, až ti to bude převazovat.

jilkotokim
hodnocení

jj tak tj já se podívám

jilkotokim
hodnocení

ahoj tak jsem zpět s té kontroly je to hruza zitra mám jit znovu a budou mi prý vyndavat náký dren nevím co to je a tu bouli tam mám pořád tak nevím co m stím udělají

No tak se neboj pořád, už jsi to jednou vydržel, horší už to nebude. A příště nenechávej takové věci tak dlouho a řeš to dřív. Neboj, držím palce.

lidka*

Byla jsem šťastná, že zrušili povinnou vojnu, ale Ty bys ji asi potřeboval. *tuc* I když, já se zase bojím zubaře - tak ono to výjde asi nastejno, že? :D

jilkotokim
hodnocení

ahoj tak jsem tam ted byl píchli mi injekci a asi to odsáli bolelo to jako čert ale pak když to umrtvili tak ne zitra mám jít na převaz

jilkotokim
hodnocení

ahoj tak jsem ted přišel z té chirurgie nejdříve mi píchli injekci přímo do daného místa bolelo to jak čert no a asi to nejspíš odsál a pak mi to umrtvil a pak tam něco dělal ted mám zavázanou ruku a zitra jdu napřevaz

jilkotokim
hodnocení

nj jenže jak jako opichnou? a vyčistí?

pravdomluvny*

Přestaň tady už špekulovat a mazej zítra ráno na tu chirurgii!

...ruku ti znecitlívi malou injekcí s anestetikem tzn. po té injekci přestane dlaň bolet a nebudeš cítit, že ti ránu rozříznou, odstrarí vše co tam nepatří, vyčistí ...pak ruku sešijí nebo jen zalepí a zavážou , ...později přijde ruka k sobě tzn, že bude trochu bolet ale postupně méně a méně až se ruka zahojí..mezi tím půjdeš patrně na kontrolu s převazem, aby bylo jasné, že se ruka hojí a není tam zánět nebo ta otrava ..připrav se taky na injekci proti tetanu, ale ta se dává na opačnou stranu těla do té vyklenuté části..

jilkotokim
hodnocení

jo ale já už jsem očkovaný proti tetanu

Anestetikum v tvém případě lokální umrtvení toho daného místa. Nic neucítíš a dívat se taky nemusíš. Je dobře, že jsi očkován proti tetanu.

jilkotokim
hodnocení

jo no takže já tam pujdu řeknu tam že jsme si píchl třísku a tak a tak noa oni mi to umrtvej a nebude mě nic bolet vůbec? a vyříznoua pošlou domů?

Žižmarja, neboj se tak strašlivě... sám sebe trápíš. Ano, je to přesně tak. Řekneš, že sis zapíchl třísku, oni si to prohlídnou, umrtví to, naříznou, vyčistí, zašijou jedním stehem (po umrtvení už VŮBEC NIC nebolí) a půjdeš domů. Za týden nebo 10 dní půjdeš na vytažení stehu - to už nebolí vůbec.

doplněno 16.06.09 16:35:

A pokud nemáš s sebou očkovací průkaz, stejně ti tu tetanovku dají. To ale nic není přece.

jilkotokim
hodnocení

ale chápeš že už očkovaný proti tetanu jsem

Chápu, ale to vůbec neřeš. Při úrazech ti tu tetanovku píchnou na chirurgii vždycky. Leda že bys měl s sebou očkovací průkaz a v něm záznam o posledním očkování.

slonbonjohn*
16.06.09 17:32

Kája*smich*

jilkotokim
hodnocení

co to meleš vole

slonbonjohn*

Takhle říkej svýmu tátovi, tady se k sobě chováme slušně.

jilkotokim
hodnocení

ahoj tak jsem si tam dneska došel píchl mi do toho injekci a asi to nák vysál a zavazal zitra jdu na převaz

No vidíš, že to nic nebylo? a máš po starosti. Jsi fakt dobrý.

jilkotokim
hodnocení

nj hele dneska jsem byl na tom převazu a už to bylo otevřený a byl vídět ten hniz bebo co to je takový bíložlutý a bylo to ta koule jenže mě se to ted už zahojilo a ta boule tam je furt ach jo oni josu fakt ůplně blbý v tý nemocnici proč mi to nevyndali a mám jít na kontrolu až v pondělía to bude už uplně zajoený takže tu bouli tam budu mit furt ty jo

Zkus to nechat na doktorech... třeba ta boule už je jenom otok, který splaskne... moc se nervuješ.

jilkotokim
hodnocení

nj jenže já už jse močkovaný proti tetanu

hodnocení

0x

Baví se na náš účet dobře že?

slonbonjohn*

Po dvou měsících s třískou v těle by už byl jak pátrací balon a živoucí nekroš

jilkotokim
hodnocení

joo a to říkáš ty jo? prosim tě nevymlouvej se já si totiž nedělám kozy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]