Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Už asi týden mam na levém uchu divný strup... Párkrát sem si ho nechtěně rozškrabal ale teď si dávam pozor a on ne a ne zmizet dokonce mam i něco v místě před uchem o čem taktéž trošku vím že je to mojí vinou ale ne a ne se zahojit teče mi z toho pořád nějaký hnis nebo nějaká voda... (omlouvám se za mé výrazy)
a dokonce jsem si všimnul divného flíčku na penisu... přesněji na předkožce...
Pohlavní nemoc nebo něco jiného bych vyloučil protže žádný stik v nedávné době nebyl...
Poradtě mi prosím jestli to má nějakou souvislost a je-li nutné navštívit lékaře...
Některé pohlavní choroby se projevují docela po delším časovém období, též příznaky jsou ze začátku mírné, snadno přehlédnutelné.
Takže já naopak doporučuji na nic nečekat a upalovat na urologii a nechat se vyšetřit, krev a moč. Oni už vlastně budou vědět co a jak. Vaše jistota zdraví za to stojí. Jak již zde někdo napsal. Je lepší přijít k lékaři jednou zbytečně, než pozdě.
Nebo je kožní venerologie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.