Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem moc vysoký

Od: dlouhan odpovědí: 7 změna:
Je výška 2 metry pro seznamování se slečnami výhoda nebo nevýhoda?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

1x

Není to žádný handicap. Naopak, na mnohou ženu to působí ochranitelsky, urostlý a vysoký muž a mnohá vysoká chce mít vyššího, i pro ně je to výhoda.

Pamatuji se na jednoho dlouhána, do kterého jsem byla zakoukaná v 16 na bruslení. Nakonec si tam dovedl 150 cm partnerku a měl oči jen pro ni a ona pro něj. :)

hodnocení

1x

Pro některou slečnu to je výhoda pro některou zase nevýhoda.

hodnocení

1x

Ještě jsem neslyšel říct holku: Ten je na mě moc velký! Ale často mají problém, když je kluk menší.

Na odlehčenou: Určitě je to výhoda. Vyšší kluk je dřív vidět a dřív vidí. A když přijde čas na to dát se na ústup, tak má delší nohy :-D

hodnocení

1x

Není pro dívku či ženu nic krásnějšího než vysoký a urostlý muž.Horší to je naopak...Takže,hlavu vzhůru mladý muži a běžte bez obav lovit ;)

mate59
hodnocení

0x

nevýhoda to určitě není,mnoho slečen preferuje vysoké kluky.Hlavně ty nižší.

hodnocení

0x

Je to úplně jedno.

eivlis*
hodnocení

0x

Urcite nevadi a presne jak uz tu nekdo psal, tak i ja bych s tebou mela pocit ochranarskej.Ja jsem prcek 165cm,muj manzel ma 188cm a kdyby mel i tech 200cm, tak mi to vuuuubec neva:)Dela mi dobre, kdyz je chlap o dost vyssi nez ja..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]