Nejste přihlášen/a.
Ten nadpis asi vypadá hloupě, ale zkusím to vysvětlit. Robertka mám už pár let doma, jak jsem se dočetla, jako mnohá ze zde přítomných. Orgasmu dosahuji sice bez problémů a kdykoliv, ale výhradně klitoridálně - opět jako mnohá, patrně většina z přítomných. No a teď - k čemu vlastně robertka? Při zasunutí dovnitř orgasmus nemám, byť jsem za ta léta vyzkoušela všelijaké způsoby. Při dráždění poštěváčku pomocí robertka se sice udělám, ale ten elektronický krám ničemu nepomůže, vlastní prsty mi poslouží mnohem lépe. Navíc, dostanu-li chuť na sex, manžel se o to postará velmi rád a velmi kvalitně Tak jak to, že se vůbec vibrátorů tolik prodá? Vždyť většina žen to musí mít podobně jako já. Holky, máte nějaké rozdílné osobní zkušenosti? Vlastně o nic nejde, ale už mockrát mě to napadlo...
Chce to trochu kreativity Podívejte se třeba na tyhle týpky, jak hezky využili robertka a můžete se inspirovat a vytvořit podobný projekt.
Nafotili s ním spoustu fotek, kdy hledáte, kde je skryt na snímku. Jejich fotky mají obrovskou popularitu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.