Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zánět dásní - trhání zubu

Od: mcgyver® odpovědí: 2 změna:

Mám dotaz mám otevřený zub a kolem toho zubu mám zánět v dásni, zánět se postupně zmenšoval, ale tento pátek se mě ten zánět kolem toho otevřenýho zubu z neznámých důvodů zvětšil i když si tu díru v tom otevřeném zubu pečlivě čistím párátkem, zkrátka aby v tom otevřeném zubu nebyly žádné nečistoty. A otázka zní, může mě zubař ten otevřený zub vytrhnout i když u toho zubu mám v dásni zánět? A pokud by to tedy ten zub vytrhl jestli se ten zánět zubu zahojí?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den, myslím si , že se Vám do toho zubu něco dostalo a zubař se vám to bude snažit pročistit, vytrhnout ho může i v zánětu, ale nevím jak bude ůčinnost umrtvení při trhání. Ještě zkuste na ten zánět nepatrně zatlačit a sát někdy to pomůže, ale zubař to stejně jistí. Po vytržení zubu se to určitě zahojí nemusíte se bát:)

mate59
hodnocení

1x

zubař se bude určitě snažit zub zachránit a léčit.I v případě extrakce se zánět zahojí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]