Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DPP - má cenu podávat daňové přiznání?

Od: ja* odpovědí: 1 změna:

Ahoj,
vím, že je ještě docela brzy, ale než se podaří získat vše potřebné, tak to trvá.
Pracovala jsem letos jen na DPP, bylo jich více. Vždy jsem někde podepsala prohlášení poplatníka (růžový papír), ale výdělek nebyl takový, že by bych využila cenou slevu na poplatníka a studenta. Ostatní souběžné dohody se mi normálně danily.
Má smysl podat daňové přiznání s tím, že by se mi část daní vrátila nebo už mi nic nevrátí?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Za rok 2014 bude poprvé možné požádat i o vrácení srážkové daně. Vyplnit daňové přiznání není tolik práce a alespoň část daní by se Vám mohla vrátit. Vyžádejte si od všech zaměstnavatelů potvrzení o zdanitelných příjmech a odvedených zálohách daně. Přiznání podejte na začátku března.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]