Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna bot

Od: martin182* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

chtěl jsem se zeptat, jestli je možné vyměnit boty ze Sportisima za jiné. Problém je v tom, že mám boty už asi měsíc (nepoužité) a dočetl jsem se, že můžu zboží vyměnit v době 14-ti denní lhůty. Má s tím někdo zkušenost? Díky za odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím.Máte v obch.podmínkách jasně uvedeno,že se zboží vrací do 14 ti dnů. Tady.

Mohl byste ještě zkusit boty vyměnit přímo na prodejně.která je u vašeho bydliště nejblíže.

martin182*
hodnocení

Nebude lepší tam třeba zavolat a pak to přijet vyměnit?

doplněno 29.11.14 19:07:

*zavolat, domluvit se...

ladinpraha*

Zkusit to samozřejmě můžeš, ale pravidla jsou jasně daná. Podle nich jsi tu lhůtu pro výměnu už dávno prošvihl.

hodnocení

0x
Pokud jste obuv zakoupil po 1. 11. 2014 , pak máte právo na výměnu až do 10. 1. 2015.
Odkud jste? Můžete i do vnitřní pošty.
doplněno 29.11.14 21:58: Jedná se o krok směrem k zákazníkovi s ohledem na vánoční dárky. Mělo by to být vyznačeno i na účtence.
doplněno 29.11.14 22:13:

samozřejmě, že to není dané zákonem...

majsterjoe*

Muzete napsat vice? Tohle je pro me novinka

doplněno 29.11.14 22:01:

Ale neni to dane zakonem.

buss
hodnocení

0x

Nelze odpovědět, je třeba si načíst jejich obchodní podmínky jaké lhůty mimo v OZ stanovené poskytují. 14 dní? A koupeno před měsícem? To ešop?

esme*
hodnocení

0x

Prostě je vemte do tlapky, i s krabicí a účtenkou, dojděte tam a hezky poproste. Hodně obchodníků razí politiku že je přínosnější vyhovět, pokud to lze. Za pokus každopádně nedáte nic. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]