Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vystoupení v ČR

Od: klima® odpovědí: 4 změna:

Existuje nějaká stránka nebo program na PC, kde bych si naklikala své oblíbené kapely/zpěváky/zpěvačky/umělce... atd., která by mě upozornila, když by ten daný umělec vystupoval u nás? (např. si tam naklikám Lennyho Kravitze, Woodkid, Linkin Park, a třeba se mi jedno z toho označí s nějakým upozorněním "Umělec XXX plánuje koncert v ČR" + odkaz na jeho stránky. Nemusí tam být datum ani tak, prostě jenom abych věděla, že tu budou. Poslouchám různé indie kapely, které nemají skoro žádnou reklamu, takže jsou na stránkách jako je ticketart zahrabaní mezi všema těma Katapultama a Gottama a podobně + je jich tolik, že procházení jejich stránek a hledání, jestli něco neplánují, je prostě časově náročné.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Kdysi fungovaly stránky www.nakoncert.cz ale nevím,zda i pro zahraniční interprety.
Jinak zkuste teletext ČT strana 495.
Obecný přehled podle data a regionu: www.kdy kde.cz
doplněno 29.11.14 09:17: kdykde.cz
hodnocení

Asi spíš něco zahraničního (na kdykde nejsou kapely, které poslouchám - plus tam jsou jen kapely, které mají vystoupení, ne seznam kapel i mimo turné, aby to člověka upozornilo, až to turné - i v čr nebo okolí, budou mít). Teletext... nemáme TV, asi tolik k tomu (+rozhodně tam nefunguje nějaký kalendář a podobně)

dejavu*
hodnocení

0x

Na zahraniční umělce proklikej každý měsíc na začátku ticketpro, moc koncertů tam není, takže s tím budeš rychle hotova.

Na české umělce a kapely je výborná www.bandzone.cz - nastavíš si oblíbené umělce a pak budeš koukat jen na koncerty, budou se ti zobrazovat ty, které jsou jejich.

Stránka, která by ti poslala upozornění, že ten a ten přijede do ČR hned poté, co tu bude znám koncert, ta neexistuje.

Ještě můžeš využít fanouškovské stránky daných lidí a skupin na facebooku, obvykle se tam zjeví i jejich koncertní program, který se ti pak objeví na zdi.

hodnocení

No, zatím jsem na bandistown, ale ten mi moc nesedí, protože je to primárně přes facebook (aplikace přímo tam) a není v tom takový přehled, jako kdyby to mělo vlastní stránku.

Bandzone má taky málo kapel (třeba A Great Big World nebo Woodkid tam vůbec nejsou - dokonce tam není ani Ed Sheeran a to už je velkej pán a koncert tu mít bude). Hodilo by se něco jako na čsfd je budíček, tak něco podobného. Galerie umělců, které si člověk přidá do oblíbených a dá je sledovat (do "budíčku").

doplněno 29.11.14 09:54:

Aha, už čtu, že bandzone je na české. To se mě moc netýká, českých kapel, které poslouchám, není tolik, a když jo, tak se o nich víc mluví, takže nejsou někde zahrabaní, a dozvím se včas, že tu mají koncert.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]