Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Snad tenhle dotaz nikoho nepohorší. Jednou jsem někde koupil vaničku s čistou mraženou jahodovou směsí. Potíž je, že se po ní sháním a nemůžu na ni nějak a nikde narazit. Všechny ty, co jsou v mrazácích k dispozici, jsou namícháné s nějakou další příchutí. Nebo nedej bože s jogurtem, tvarohem, kokosem a podobně. Copak ty vaničky můžu otvírat v krámě, když ten popis není zrovna moc určitý? Víte někdo, jak se tahle mňamka jmenuje a kdo ji má v sortimentu? Opravdu budu moc vděčný, za nějakou dobrou informaci, o tomhle zboží. Díky a Ahoj.
Humbuckere, zažil jste ještě ovocnou dřeň? Krabička cca 12 x 12cm z voskovaného papndeklu. Byla v ní jahodová, meruňková, malinová a jablečná dřeň. Chemický průmysl byl ještě v plenkách, takže žádné složky navíc. Čisté rozmixované a zmražené ovoce. Pohádka! Celý jazyk jsem měla zmrzlý
Ahoj. Babko, vzpomínám na ně. Ale , je to už tak strašně dávno. Sakra, my už asi nebudeme mladí? No, co naděláme. Tak mě taky napadlo, že si budu muset udělat takový tahák, kde si budu psát popisky toho zboží, toho co nebude to ono. Abych ho, nekupoval dvakrát. Když si ho nepamatuju. Asi za tím někam vyrazím. Ahoj.
Tak po letech zase Ahoj.
Dnes jsem šel městem a vlezl jsem do krámu, kde berou sázky od Sazky. Dal jsem jeden se šancí za kilo na Eurojackpot a jak tak jdu krámkem, zahlídl jsem malýá mrazící půlt. A v něm bylo tohle. Od Prima JAHODY s cukrem, 300g. Mělo to trhací víčko a stálo to asi 35 Kč. Tak jsem to vzal a před chvílí jsem to domlsal. Asi na 4x. Mohly v tom ale být kousky jahůdek, jako od sousedky. Ale i tak to docela šlo.Máte nějaké nové objevy?
Jojojo, ty krabičky vlevo, to je ono! A na jahodách ve velkém kelímku, na těch jsem přežila celé druhé těhotenství! Až jsem se teď zajíkla a cítím chuť těch mražených dobrot! Bez vylepšovadel!
Héééj,to tady není povolené,dělat nám takové chutěééé
Škoda,že ani jedno balení neznám...Už jen ten pohled na obal,tečou mi sliny
Pro Ládina a Babču.
Zkuste Mrož - jahodovou dřeň.. ta je dobrá, ale jakmile je to velká (nevím asi litrová) vanička, tak jí zase dochucjí a přeslazují.. :/
Ahoj. No, není to ono, ale vypadají obě taky dobře. Takovou malou zmrzku mívali v Pennáči za asi 16 Kč. Já vím, že jsou všechny dělaný z nějakýho jablečnýho základu a ochucený, obarvený a oslazený. Ale, ty já můžu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.