Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbím se mu?

Od: darja odpovědí: 3 změna:

Sedíme vedle sebe a usmíváme se. Mlčíme a smějeme se.
Je to můj spolužák, občas mě vozí domů. Rozumíme si, povídáme si, ale občas nevíme, co říkat. Známe se krátce a já jsem zpočátku docela stydlivá.
Je mi s ním, tak dobře.
On, kdykoliv jsem s ním, nebo se na něj podívám se usmívá, směje se. Když mlčíme, smějeme se. Je to kouzelný. Je se mnou takový jiný, než ve třídě.. mnohem citlivější a dost se o mě zajímá. Jsem z něho nervozní a občas cítím, že je i on docela nervozní...
Myslíte, že bych se mu mohla líbit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Myslím, že mohla. Proč by ne? Když je vám spolu dobře i nervozita časem zmizí..

hodnocení

0x

Když se oba dva na sebe usmíváte,když jste oba dva rozpačití a nevíte co říkat,tak se sobě líbíte a to poměrně dost.Je to oboustranné.Ty jsi dívka,tak začni hovořit...Třeba o filmech,hudbě,o vaší škole...On se jistě přidá a pomyslná hradba mezi vámi se rázem zbortí.Hodně štěstí,láska je tak nádherná a zamilovanost to nejkrásnější co můžeme v životě vůbec zažít,tak zažívejte a užívejte jak jen to jde ;)

figurek*
hodnocení

0x

komunikovat beze slov je fajnové umění a jak se zdá, vám docela jde. Tak proč se kvůli tomu stresovat? On je možná ještě stydlidější než vy. Pohlaďte ho po ruce a uvidíte jestli se osmělí nebo ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma líbím se mu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]