Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s bradavicemi

Od: vanla33* odpovědí: 8 změna:

kde mi odstraní bradavice na prstech nohy u kožního nebo na chyrurgiji děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marat*
hodnocení

2x

Co zkusit třeba vlaštovičník ( sk2.goo.cz/... )

hodnocení

0x

Na kožním je vypálí tekutým dusíkem *hej*

lm®
hodnocení

0x

Na kožním Vám nabídnou tekutý dusík nebo Vás pošlou na spec.pracoviště na odstranění pomocí leaseru (to se ale platí a bolí to).

macach*
hodnocení

0x

Cikáni prý léčili bradavice tak, že rozkrojili jablko, potřeli tím bradavice a zase ho nití smotali dohromady.Pak ho zakopali pod okap, až se jablko rozhnilo, byly bradavice pryč :))

hodnocení

0x

Záleží na tom, o jaké bradavice jde. Posoudí kožař a buď řeší nebo podstoupí kolegům se skalpelem. já jesm se například bradavic zbavil operativním vyjmutím tzv. matečních bradavic. Byly dvě, nebylo to příjemné, ale od té doby je pokoj. Měl jsem je ale na rukou.

doplněno 22.06.09 15:39:

Aha, ještě doplním. Bradavice mně začaly zlobit již tak v trinácti a kurýroval jsem je vším možným. Počínaje vlaštovičníkem, cibulema, lápisem či pak i dusíkem. Veškerá řešení se ukázala jako dočasná. Až odstraněním pramene se vše srovnalo...

madla*
hodnocení

0x

Pokud nejsou bradavice moc hluboké, dá se jich zbavit pomocí přípravku, který je k dostání bez receptu v lékárně, viz

lekarna.cz/...

Syn měl bradavici na chodidle a zlikvidoval jí během 2 týdnů. Chce to opravdu poctivě pravidelně natírat.

mamacita2*
hodnocení

0x

Taky jsem je likvidovala takto - na noc rozkrojit stroužek česneku, přiložit na bradavici a zalepit náplastí. Šťáva z tohoto česneku naruší bradavici a ta se vydrolí. Trochu to asi štípe, ale nic drastického.

myse*
hodnocení

0x

V lékárně koupit přípravek Duofilm -poctivě natírat dle přiloženého návodu a bradavici "škrábat" dolů pemzou (tu pak vyhodit, bradavice jsou nakažlivé). do dvou týdnů máte pokoj. Vlastní zkušenost

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]