Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
našla jsem inzerát na práci na přepážce u společnosti kooperativa.
Chtěla bych se zeptat zda máte někdo zkušenost s touto prací? Nevím zda si sem poslat životopis, protože bych se nerada dostala k práci jako je např na poště - nemáte určitý počet určitých produktů či prodaného zboží - strhneme vám to z platu apod.
Vy se máte dobře, když si ještě vybíráte, zda vůbec poslat životopis... Myslím, že práce na přepážce zájemce o práci dost přitahuje - neprší na ně, nemusí zvonit na zvonky lidem a nechávat se vyhazovat...
Než se rozhodnete, už si vyberou někoho z 50ti zájemců...posílat tedy nemusíte.
doplněno 28.11.14 20:06:Mimochodem - můžete mi upřesnit termín "strhenem vám to z platu"? To jako podepíší základní mzdu a když neprodají nějaké produkty, nedostanou základní mzdu - budou kráceni?
och, to se někdo má, když má možnost mít k základní mzdě ještě pohyblivou složku navíc...
doplněno 28.11.14 21:02:Nevím, na poště jsem nepracoval... možná to bude o pobočkách a vedoucích - u nás je pošta s 5ti pracovnicemi, všechny vypadají spokojeně a jsou veselé.
Co se týče článku, vypadá zajímavě - trochu jej sráží TVNova... bulvár... - mince mívá 2 strany... Když se někomu zdá být lepší na pracáku a sociálce...
No, pro představu zacházení se zaměsnanci vám sem dám jeden článek. Možná si budete říkat že je to hloupost či přehnané ale bohužel je to realita. Byla jsem na poště jako brigádník a bohužel jsem viděla jaké to tam je
tn.nova.cz/...
A to jak jsem psala - nechci to popsat nějak špatně ale z mé zkušenosti vím, že když například nemají prodaný určitý počet časopisů a losů, musí si je na konci měsíce kupovat samy nebo prostě dostanou méně. Většina ve smlouve nemá podepsanou minimální mzdu ale např. 10tis ale v případě neplnění prostě dostanou méně.. nebo jsem viděla i případy propouštění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.