Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potrebuji poradit s holkou

Od: smutnykrokodyl odpovědí: 4 změna:
ahojte potrebuji poradit s holkou ktera se mi libi potal jsem ji na jejedne dvoudeni akci a vse bylo ok kdyz jsme odjizdeli tak sme spolu pekne pokecali jen ze po akci jsem si ji pridal na fb a psal si sni ona odepisovala a pak jen zobrazeno a to jsem se jen zeptal kdy ma skolu pak jsem mel spatnou naladu mel jswm doma problemy a napsal jsem ji jestli jsem ji necim urazil nebo se ji dotknul tak ze se oomlouvam a ona ze vpohode a ja ze si to nemislim ona no a tak sem ji napsal ze me to mrzi jestli ze jsrm ji chtel jen vice poznat aale ze ona asi ne tak skoda a zas jen zobrazeno prosim poradte mi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já se omlouvám, ale třeba některé lidi může i odradit styl psaní (ono záleží, kolik vám je let), každopádně zkuste vydržet a pokud se sama neozve, tak bych moc netlačila na pilu. Spíše bych pilovala to psaní :D. No a třeba po týdnu, jestli bude online, tak bych pozdravila, popřála hezký den, no a když bude na její straně zájem, tak se určitě ozve. Každopádně držím palce :)

martinaa*
hodnocení

2x
Někdo holt nemá náladu si psát dvacet čytři hodin denně. Ona si to zobrazila, třeba přemýšlela, co ti napsat, třeba neměla náladu ona, třeba už si s tebou prostě nechtěla psát, to ví je ona. A do toho přemýšlení jsi do ní začal hustit, jestli se urazila atd., což dost lidí nemá moc rádo. Bůhví, jak jsi to napsal a jak to vyznělo, a na závěr jetě napíšeš uštěpačné "chtel jsem te vice poznat, ale ty asi ne tak skoda".Čímž jsi to úplně zabil. Teď pochybuji, že má ještě chuť si s tebou něco napsat. Nepiš jí, nevnucuj se. Pokud bude chtít, ozve se sama. A pokud holt ne, tak to respektuj a smiř se s tím.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, jestli té slečně píšete tímto způsobem, tak se jí ani nedivím, že nemá zájem o psaní. Jinak, zkuste ji oslovit znovu (a lépe) nebo prostě počkejte, jestli se ozve ona.

Zdravím!

smutnykrokodyl
hodnocení

ach jo sem debil seli jsem to pohnojil moc diky za odpoved :( priste si dam pozor

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]