ahojte potrebuji poradit s holkou ktera se mi libi potal jsem ji na jejedne dvoudeni akci a vse bylo ok kdyz jsme odjizdeli tak sme spolu pekne pokecali jen ze po akci jsem si ji pridal na fb a psal si sni ona odepisovala a pak jen zobrazeno a to jsem se jen zeptal kdy ma skolu pak jsem mel spatnou naladu mel jswm doma problemy a napsal jsem ji jestli jsem ji necim urazil nebo se ji dotknul tak ze se oomlouvam a ona ze vpohode a ja ze si to nemislim ona no a tak sem ji napsal ze me to mrzi jestli ze jsrm ji chtel jen vice poznat aale ze ona asi ne tak skoda a zas jen zobrazeno prosim poradte mi
Já se omlouvám, ale třeba některé lidi může i odradit styl psaní (ono záleží, kolik vám je let), každopádně zkuste vydržet a pokud se sama neozve, tak bych moc netlačila na pilu. Spíše bych pilovala to psaní :D. No a třeba po týdnu, jestli bude online, tak bych pozdravila, popřála hezký den, no a když bude na její straně zájem, tak se určitě ozve. Každopádně držím palce
Někdo holt nemá náladu si psát dvacet čytři hodin denně. Ona si to zobrazila, třeba přemýšlela, co ti napsat, třeba neměla náladu ona, třeba už si s tebou prostě nechtěla psát, to ví je ona. A do toho přemýšlení jsi do ní začal hustit, jestli se urazila atd., což dost lidí nemá moc rádo. Bůhví, jak jsi to napsal a jak to vyznělo, a na závěr jetě napíšeš uštěpačné "chtel jsem te vice poznat, ale ty asi ne tak skoda".Čímž jsi to úplně zabil. Teď pochybuji, že má ještě chuť si s tebou něco napsat. Nepiš jí, nevnucuj se. Pokud bude chtít, ozve se sama. A pokud holt ne, tak to respektuj a smiř se s tím.
Dobrý den, jestli té slečně píšete tímto způsobem, tak se jí ani nedivím, že nemá zájem o psaní. Jinak, zkuste ji oslovit znovu (a lépe) nebo prostě počkejte, jestli se ozve ona.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.