Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám jít zítra v 9 na vyšetření a mám tam jít na lačno to znamená, kdy si můžu dát maximálně poslední jídlo? Díky
Dobrý den, řekl bych, že dnes večer, potom se vyspat a nesnídat. Zdravím!
doplněno 27.11.14 19:29:Budiž. Podle toho, v kolik hodin večeříte a v kolik chodíte do pelíšku. V pelíšku už nejíst nic a spát.
doplněno 27.11.14 19:49:Nemusíte měnit svůj denní režim - pouze v noci už neluxovat ledničku a ráno se vzdát snídaně.
Mně bylo pře operací řečeno, že 12 hodin před vyšetřením nebo narkózou je hraniční minimum.
Pro Vás by to znamenalo poslední "jídlo" ve 21.00, ale asi ne knedlo-vepřo-zélo, jen něco zobnout.
Ale je to opravdu ta poslední mez, aby nevznikly problémy...
Takže teď už ani zob
Když jsem měla jít na nějaké vyšetření nalačno,lékař mi připomínal: Od půlnoci nejíst, nepít, nekouřit.
Nekouřím vůbec, poslední jídlo jsem měla večeři. Přece nebudu vstávat ještě před půlnocí, i když řekl, že do půlnoci baštit mohu.
Ráno mám povoleno zapít ranní léky douškem vody. Jinak nic. A bylo to pokaždé v pořádku.
Takže si dát večeři, ne žádné jitrnice nebo kachnu, ale spíš něco lehčího, sýr, nebo nějaký zeleninový salát. A ať to dobře dopadne. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.