Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyšetření na lačno - kdy přestat jíst?

Od: tem45 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den mám jít zítra v 9 na vyšetření a mám tam jít na lačno to znamená, kdy si můžu dát maximálně poslední jídlo? Díky :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

4x

Dobrý den, neměla byste jíst od 19:00 h. Je takové pravidlo, že poslední je večeře právě v 19:00 h. Hodně štěstí na zítra! Cobrák

hodnocení

1x
Ano,poslední jídlo večer,ráno ani žvýkačku...

hodnocení

1x

Pkd není stanoveno lékařem jinak tak poslední jídlo večeře!

Jinak s tou dobou večeře do 19:00 není pravda,je mnoho diabetiků co jedí ještě (dle denního režimu!) v 21:00 což se je nutné,i před pravidelným vyšetřením v diaporadně!Což se ale netýká zdravých osob!

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, řekl bych, že dnes večer, potom se vyspat a nesnídat. Zdravím!

doplněno 27.11.14 19:29:

Budiž. Podle toho, v kolik hodin večeříte a v kolik chodíte do pelíšku. V pelíšku už nejíst nic a spát.

doplněno 27.11.14 19:49:

Nemusíte měnit svůj denní režim - pouze v noci už neluxovat ledničku a ráno se vzdát snídaně.

výtka
Upozornění od sys clayman 27. 11. 2014 19:27:13
předpokládám, že odpověď měla být přesnější, např ve smyslu po 22 hodině už nejíst. :)
lu4
hodnocení

Děkuju, sice jsem myslela přesnější hodiny, ale já si ted něco dám, ikdyž ještě nemám hlad a už nebudu jíst. Jinak večeřím podle toho kdy mám hlad. Chodím spát tak 23:00-0:00.

hop®
hodnocení

0x

Mně bylo pře operací řečeno, že 12 hodin před vyšetřením nebo narkózou je hraniční minimum.
Pro Vás by to znamenalo poslední "jídlo" ve 21.00, ale asi ne knedlo-vepřo-zélo, jen něco zobnout.
Ale je to opravdu ta poslední mez, aby nevznikly problémy...

Takže teď už ani zob :)

hodnocení

0x

Když jsem měla jít na nějaké vyšetření nalačno,lékař mi připomínal: Od půlnoci nejíst, nepít, nekouřit.

Nekouřím vůbec, poslední jídlo jsem měla večeři. Přece nebudu vstávat ještě před půlnocí, i když řekl, že do půlnoci baštit mohu. *haha*

Ráno mám povoleno zapít ranní léky douškem vody. Jinak nic. A bylo to pokaždé v pořádku.

Takže si dát večeři, ne žádné jitrnice nebo kachnu, ale spíš něco lehčího, sýr, nebo nějaký zeleninový salát. A ať to dobře dopadne. *placni* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]