Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracovní smlouva

Od: mikerrer odpovědí: 2 změna:

dobrý den,

právě jsem dal výpoved ve zkušební době ale napsali mi že končím 27.11 ale ještě dnes bych měl jít na noční budu ji mít zaplacenou? a co zdravotní a sociální když ted jsem bez práce jak to bude s víkendem který mi firma už nezaplatí? děkuji za odpověd .

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ve zkušební době se výpověd nedává jen se ukončí ve zkušební lhůtě ! Pracujete ve 3směnném provozu tak máte poslední noční ,kterou začínáte 27 a končí až 28! V Po tj 1.12 se regnete na ÚP a i kdyby jste se pak hned třeba 4.12 z ÚP odhlásil máte celý prosinec ZP zapaceno,sociální se nemusí platit.Víkend máte taktéž ZP placeno!

mikerrer
hodnocení

takže směna bude zaplacena k 27.11? :) no já v pondělí nastupuji už do práce a zítra podepisuji smlouvu já jen aby to sedělo všechno :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]