Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Předčasné zrušení smlouvy s t-mobilem

Od: identita* odpovědí: 4 změna:

důvod zrušení smlouvy je nová identita pro zajištění bezpečí ,to znamená stejna osoba má nové jméno, nové příjmení, nové rodné číslo, a vše jiné co je potřeba k existenci- účet, pojištění, prostě úplně všechno jiné

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

girasol*
hodnocení

1x

a jak zní vaše otázka?;)

identita*
hodnocení

věc je již vyřešená, dekuji za pomoc.

romank*

Já bych se rád zeptal k tomuto tématu, co se stane, když předčasně ukončím smlouvu s T-mobile? Znamená to nějakou pokutu?Operátorka nebyla schopna odpovědět, jen říkala, že to není možné. Máte s tímto někdo zkušenost? Díky za odpověď.

jessi222

Ahoj, já mám stím zkušenost ale je to již tři roky nazpět.měla jsem internet ale vubec mi nešel furt vypadával.A platila jsem 800Kč zbytečně.Tak jsem ho chtěla zrušit.Internet zrušit jde ikdyž máte snima smlouvu na dva roky jako jsem měla já.Ale zaplatila jsem pokutu ve výši 1000kč.A pak jsem ještě platila paušal 200kč do tý doby než mi skončila smlouva hrůza.Už bych od nich nikdy internet nechtěla.MáM UPC a jsou super.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]