Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dneska ráno jsem se probudil, došel si normálně na vělkou, ale při cestě do školy se mi chtělo na záchod znova, první hodinu jem to zadržel a pak to už bylo v pohodě. Taky jsem cítil takovou divnou chut v puse a odzaludku mi nebylo nejlip. O telaku to preslo. Jde mi o to jestli to nemůže být nějaký první příznak střevní chřipky nebo něco, chápete :DD nerad bych se zejtra ve škole p*sral. A myslíte, že kdyby to byla, že bych měl průjem hned ráno zítra, nebo by to mohlo přijít až za tu hodku. Nevím jestli mám jit do tý školy :D, jak říkám :D p*srat se nechci :DD Bude zajímavý...
Dobrý den, a jak se cítíte nyní? Už je to dobré? Střevní chřipka se asi projevuje poměrně náhle, tak to už by bylo nyní znát, resp. sedělo by se na WC a ne u PC. Zdravím!
doplněno 27.11.14 10:06:pavouk - to je pravda. Na přenosná komunikační zařízení jsem nepomyslel.
doplněno 27.11.14 13:10:dustycz - no, tak vidíte, že to nebylo nic závažného.
Střevní chřipka přijde znenadání, jako sníh do Krkonoš. Udělá se Ti špatně, těžko, přijde průjem, zvracení, jsi malátný, na nic nemáš chuť. Pořád lítáš na záchod, i když už třeba nemá odejít co. Je to velice nepříjemná záležitost, jediné plus na ní je, že netrvá dlouho /většinou tak den/ a člověk se přitom pořádně pročistí. Jí se jen suchý starší rohlík, pije se černý neslazený čaj.
Pokud se Ti udělalo dobře a obzvlášť při tělocviku, kdy se tělo pohybuje, myslím si, že to střevní chřipka nebyla. Prostě Ti jen bylo těžko. Možná jsi snědl něco, co Ti úplně nesedlo, nebo jsi povečeřel něco mastného, těžkého.
Do školy klidně jdi, záchody tam určitě máte. Navíc si myslím, že hledáš problémy tam, kde nejsou. Ano, bylo Ti trochu těžko od žaludku, ale nezvracel jsi a průjem také nebyl. Tak co za tím hledáš?
Takhle to před lety na mě občas zkoušel syn, většinou, když se měla psát písemka z matiky. Jenže já ho brzy odhalila! Jaga.
Jojo, vše moc prožívám, navíc jsem vlastně tohle psal po dvouhodinovém posilování, takže kdybych byl k nečemu a poradne se zamyslel, tak bych si uvedomill, že bych to posilování asi moc dobře nezvlád :D Dík za odpověd :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.