Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Asi tak před měsícem jsem měla rýmu a každý den mi tekla krev z nosu. Rýma počase odešla ale krvácení je furt.. Teď každý den ráno kolem 4-5h vstanu kvůli plnému nosu a občas i krvácení. Tohle trvá tak týden a už mi to strašně leze na nervy.. Nevíte co to je, proč to je a co na to pomůže?
Souhlasím s dejavu, a doporučuji stříkat Vincentku. Hezky zvlhčuje sliznici. Kupte si v lékárně vitamín C, zpevňuje stěny cév, já mám při nějakých problémech ráda balení pro děti, každá "tabletka" má třeba jen 60mg (denní doporučená dávka pro dítě; dospělý může i 500mg), takže si lupnu jednu párkrát denně a nemusím se bát, že se mi z drahého Celaskonu většina vyloučí, protože tělo nedokáže tak velkou dávku využít. Pak je také řešením návštěva doktora, který může předepsan Ascorutin, také zpevňuje stěny cév, popř. Vás odkáže na ORL.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.