Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak předejít začínající rýmě?

Od: wanny odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

dnes jsem prochládnul od mokrých nohou, cítím začínající rýmu.

Prosím nemáte někdo nějakou babskou radu jak rýmu ještě předejít?

Děkuji pěkně

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

7x

Lavor, do něho teplou vodu a lžici sole. Do toho naložit nohy tak po kotníky. U ruky mít konvici s horkou vodou a neustále přilívat, aby voda v lavoru co nejteplejší. Vydržet tak 15minut, potom nohy osušit a šup s nimi do teplých ponožek.

martinaa*

Má pravdu, předsedo *palec*.

hodnocení

2x

slivovici, slivovici s medem, slivovici se slivovicí... - kloktat, neplyvat, polykat, plynout,uuuuuueeeeehhhhh ... pššššš, chrrr

doplněno 26.11.14 09:03:

no já mám doma slivovičku s medem - do půllitru namixuju 1/3 medu - a když se to pije s teplým čajíkem...

Samozřejmě se nemůžete ožrat a navíc ledovou kořalkou...

Moc hezké. *kafe* *pivo*

doplněno 26.11.14 09:37:

Nemyslela jsem to ironicky, fakt se mi to líbí... jak v tom mírném oparu přežít ty hnusné příznaky rýmy. Mně nedělá alkohol dobře, takže nepiju, a v takových případech mě to i mrzí.

stirecek*
hodnocení

2x
Zvýšit dávky cecka přes 5 gramů
doplněno 25.11.14 22:44: Kořalka nefunguje, rodilý valach...
culdabulda1*

souhlasím - když nastydnu - "házím" do sebe jedno céčko za druhým - a funguje to !

hodnocení

2x

Já mám odzkoušeno: Do křesla, pod deku a na hrudní kost pet láhev s horkou vodou. Teplo nastartuje imunitu a ta si vira zlikviduje sama. Jo a pomeranč a čaj s citronem, tedy céčka.

wanny
hodnocení

0x

Děkuji vám moc za rady, zkusil jsem nohy do lavoru a potom teplé ponošky, čaj s medem a citrónem a druhý den mi bylo dobře.

Děkuji mockrát,

pěkný den

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]