Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Zima se uz blizi a jako na potvoru jsem si nasel po dlouhe dobe holku, se kterou si rozumim. Problem je v tom ze se zname pomerne kratce (asi 3 tydny). Sice tam telesny kontakt je, tim myslim polibky mazleni a tak, ale ona je takova docela stydliva tak bych ji nechtel tlacit k sexu. A tim se dostavam k otazce.
Kdyz je ted venku zima, tak jdeme na dve hodiny ven a pak bych ji rad pozval domu na kafe, zahrat si tu nejakou hru nebo si jen tak povidat mazlit se. No a nerad bych aby pochopila kdyz ji na konci prochazky reknu nechces jit se mnou ohrat se na chvili domu? nebo kdyz budeme domlouvat kam pujdeme a ja ji napisu ze se muzeme stavit u nas doma, tak aby si myslela ze tim naznacuju ze bude sex. Krome toho ze myslim ze na to neni jeste pripravena, mam doma o vikendech nebo vecerech kdy se vidame, rodice. Takze mi jde vlastne o to, aby jednoznacne pochopila ze to je opravdu jen pozvani na kafe a nejsou tam zadne postranni umysly. Myslim tim ze kdybych ji nahodou blbe precetl a treba sex chtela, tak aby se netesila ze jsem ji konecne pozval a oni tu budou rodice - ale jsem na 99% presvedcen, ze tak daleko nas vztah neni, protoze je tema sexu tak nejak stale tabu, obcas se snazim o nejakou narazku, ale ona zavede rec jinam...
Přesně tak - pojď ke mně, jsou tam rodiče, aspoň se seznámíte. Oni jsou fajn, Ty taky, nevidím v tom problém. Uděláme si čaj /svařák, grog.../, podle toho, co máte doma.
Pokud je snad stydlivá a má ze sexu obavy, bude mít jistotu, že za přítomnosti rodičů "nic nebude". Uvidí, že nemáte žádné postranní úmysly. A pokud jsou Vaši rodiče fajn,můžete prožít pěkný večer.
Hlavně pozor na maminku, my ženské máme občas rády korunní výslechy - kdo, co, čí, s kým, kde, pro koho, jak...?
Pokud mamka ráda vyslýchá, předem ji poučte, že to při prvním setkání není vhodné. Aby se dívka nepoplašila. A jinak přeji hezké společné setkání. Jaga.
hláška "zajdem na skok" nebo "skočíme si k nám" asi dobrá nebude..
Já bych asi volil variantu "potřeboval bych doma pomoct s..." - a teď je vše o možnostech - puzzle, domácí úkol, čtenářský deník, ...
Nebo prostě jen "dnes je zima, zajdeme k nám a dáme si čaj.. neboj, naši nás otravovat nebudou, mám svůj pokoj a oni koukají na TV..."
Dobrý den, znáte se tři týdny, slečna je stydlivá, o sex Vám nejde (no. o mazlení), vystrašit ji nechcete a doma jsou rodiče. Jděte si sednout do čajovny nebo někam jinam, kde je teplo a není zrovna plný lokál. To pozvání domů ještě odložte (rodiče u toho nemusí být). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.