Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si myslíte o plastických operací u mužů?

Od: rita* odpovědí: 8 změna:

Ahoj, jeden můj kamarád se mi nedávno přiznal, že prodělal pár plastických zákroků v obličeji (to jsem ho ještě neznala, viděla jsem jen fotky "před") a prý přemýšlí o liposukci břicha. Musím přiznat, že me to nejdřív šokovalo...nemyslela jsem si, že na plastiky chodí i muži a přišlo mi to trochu "zženštilé". Jak byste se k tomu postavili vy?

Já jsem po tom začla trochu pátrat a zjistila jsem, že mezi celebritama je to celkem běžné a dokonce se k tomu mnozí přiznali - nejčastější jsou asi oční víčka a právě zmíněná liposukce. Nechávají si píchat botox a různé výplně...no brrr. Nepřijde vám to už trochu moc? :D

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

5x

O zbytečných plastických operacích, jak mužů tak žen, si myslím jedno a to samé. A pro mě, je každá taková operace zbytečná. Něco jiného je, pokud ji potřebujete, po havárce, popálení, když se někdo narodí např. s rozštěpem. Jestli mám malá prsa a velký nos nebo velká prsa a malý nos je mi jedno.

doplněno 25.11.14 16:46:

Že se o sebe chlap stará neznamená, že si nechá plasticky vylepšit kde co. Stačí mi, že se myje, holí, čistě obléká, nesmrdí potem, udružeje své nehty, používá pemzu na chodidla a používá dobrou kolínskou.

rita*
hodnocení

Souhlasím...mně třeba nedokonalosti na mužích nevadí, je to takové opravdové...takže velký nos, bříško, vrásky - vždyť je to svým způsobem hezké.

Mimochodem teď jsem narazila na článek o lidském Kenovi, což už je opravdu moc a pokud mi někdo řekne, že to není zženštilé, tak nevím.

martinaa*
hodnocení

3x

Pokud mu něco na těle skutečně vadí, má z toho mindrák, případně jde o zdravotní problém a nejde to jinými způsoby, proč ne :). Padající víčka jsou problémem jak estetickým, tak zdravotním, a určitě chápu, když si někdo nechá přešít nos jak kliku od blázince nebo uvolněnou kůži po shozených kilech. Výplně moc nechápu, a botox... těžko říct, kdo by nechtěl vypadat o 10 let mladší? Dos lidí to teď odsuzuje, ale za pár let třeba změní názor.

Určitě mě ale neohromí chlap, co sedí doma na zadku u televize, cpe se bůčkem a pak jde na plastiku břicha.

doplněno 26.11.14 16:45:

Jasný, velký nebo malý nos, lecco je pěkné. Ale když má nědo fakt šílenou skobu, kvůli které se mu odmala jiní smějí, nebo tak to pro něj může být trauma. Viděla jsem video, slečna měla opravdu děsnou skobu, úplně jí vystupovala z obličeje, nebylo to pěkné, i když byla moc hezká. Plakala, že od školky se jí lidi posmívají a poslední roky kvůli tomu nikam nechodí, jen do práce a domů. Po operaci měla pěkný malý nosík a byla to kočka.

rita*
hodnocení

Určitě, pokud se jde ze zdravotních důvodů. tak to chápu u každého. A mně se třeba drobné nedokonalosti líbí, nemůžeme všichni vypadat jak přes kopírák a i velké nosy mají pro někoho své kouzlo :)

Jinak mně se na chlapovi líbí třeba i vrásky, takže když chodí chlapi na botox, tak mi to přijde fakt ujetý :D

bomba*
hodnocení

0x

Pokud to psyxhicky pomůže, tak je přece jedno jestli jde pod kudlu chlap nebo ženská. spíš mě udivuje váš názor o zženštělosti.
Je skvělé, když se mužř o sebe stará.

host*
hodnocení

0x

Plastické operace jsou v nutných případech doslova zázrak a mistrovství rukou plastických chirurgů. Mnoha lidem se po nejrůznějších úrazech "vrátila tvář" a ostatní lidé si skoro ani neuvědomí a nevšimnou, že známý zpěvák, zpěváci, a další a další lidé prodělali několik plastických operací nejen tváře, ale i jinde na těle. Například ve Vysokém nad Jizerou je klinika pro plastickou operaci ruky, což je další zázrak, opravit ruku tak, aby nejen vypadala, ale také fungovala. V naší zemi je několik vynikajících plastických chirurgů na světové špičce.

Pokud někomu "jenom" padají víčka a plastická chirurgie je může napravit, je to opět zdůvodněné. Ale nechávat si vylepšovat exteriér jenom kvůli elegantnímu vzhledu u chlapů, je snad zbytečné.

botox*
hodnocení

0x

Copak vy ženy nechcete muže kteří se o sebe starají? Proč by tyto vylepšení měly být symbolem zženštilosti.

eulalie*
hodnocení

0x

Hm... plastická operace má dle mého názoru význam pouze u lidí, co měli např. popáleniny, nebo nějaká znetvoření na těle, u žen po ablaci prsu a tak... ale jinak? Pokud je plastická operace dělána pouze z estetického hlediska, kdy si člověk myslí, že je škaredý, ale ve skutečnosti není, tak mi to přijde zbytečné a vyhození peněz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]