Nejste přihlášen/a.
Před pár dny jsem přebral a odvezla mě městká policie odvezla na záchytku. Moc si toho nepamatuju ale řekl bych že jsem kladl odpor tak jsem jel v klepetech a možná i něco vyvedl.
Zajímalo by mě jestli to bude mit dohru na nějaké přestupkové komisi nebo jestli nebudu předvolany a tím že jsem zaplatil za záchytku to končí.
Ještě by mě zajímalo jak to předvolání vypadá? Dostanu dopis nebo mi jen zavolaji nebo si pro mě přímo přijedou?
Celé je mi to dost trapné a rád bych to měl za sebou co možná nejtižsí formou nechci aby se to dověděl nekdo z rodiny nebo pratel.
To je dotaz jak z filmu Pařba ve Vegas
Tak v prvé řadě budete muset uhradit náklady za pobyt na záchytce a ostatní jednání Police se bude odvíjet od toho, co jste v alkoholovém opojení prováděl. Vše by Vám mělo přijít poštou,nemáte-li zřízenu datovou schránku.
Tak nejspíš by vám tohle všechno řekli při odchodu ze záchytky a divila bych se kdyby ne, ale i tak se můžete sám přímo u nich informovat.
Tady vám nejspíš odpoví ten, kdo zažil to stejný co vy
Ptáte se, co vám hrozí ..., bohužel, když to nevíte vy, z nás vám nikdo neporadí, protože to hlavní - skutková podstata vašeho jednání, nám všem uniká.. Takže nebudeme spekulovat, jedno je však jisté, přijde vám doporučeně dopis, v kterém budete předvolán - a to buď ke správnímu orgánu města či obce, nebo k Policii ČR - obvodní oddělení nebo kriminální služby. Ovážet vás zajisté z domova asi nebudou., v případě vašeho velmi závadového jednání, by si vás odvezli druhý den již z té záchytky... Takže si myslím, že takto by se to mohlo před rodinou utajit... Když vám něco přijde, klidně mi napište, něco můžu poradit..
doplněno 25.11.14 14:42:Ještě nabídnu jednu alternativu, zejména, pokud jste např.z menší obce, policajti vás znají a opačně, a pod., že se s vámi ústně dohodnou, třeba na nějakém termínu - což bývá velmi časté, nebo vás jen vytěží k jistým záležitostem...,záleží na principu celé věci..
doplněno 25.11.14 14:46:S otázkou, zda budete za vodou či nikoliv, to na 14 dnech rozhodně nezáleží..., nejlépe uděláte, když se sám budete informovat,, co, kde, kdy, s kým , jak... a pod. ..
Dobrý den, tak, naštěstí jsem toto nezažil, ale myslím si, že pro Vás určitě nepřijedou, telefonovat také nebudou a pokud tam bude nějaká dohra, tak dostanete dopis s tím předvoláním. Zdravím!
doplněno 25.11.14 14:41:compakt - patrně to bude závislé na tom, jak rychle policista píše na stroji (nebo PC).
Ale, raději se bojte déle - mohou toho mít více a nejste ještě na řadě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.