Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podpora v nezaměstnanosti

Od: andreastefikov odpovědí: 1 změna:

Dob.rý den,

od 1.8.2014 jsem byla registrována na UP, do listopadu 2014 jsem podíbrala z předchozího zaměstnání odstupné (3 měsíční), podpora mi byla vypočtena od 1.12.2014, ale 10.10.2014 jsem nastoupila do nového zaměstnání, kde mám odporacováno cca 1,5 měsíce, kdy bych se měla příští týden opět registrovat na UP, s tím, že jsem podporu z předchozího zaměstnání vůbec nevyčerpala, jelikož jsem si našla zaměstání v době 3 měsíčního odstuplného. Z čeho mi budou vypočítávat podporu v nezaměstnanosti?

Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Z posledního zaměstnání (z toho od 10. října). Při první registraci jste podporu nepobírala, takže byste měla mít nárok na celou podpůrčí dobu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]