Provozuji virtuálního operátora a svou pozici na trhu bych chtěl vylepšit. Jde mi o to řadit se k těm větším operátorům, mít více než 10000 zákazníků k 1.1.2015 to bude přesně 1 rok co operátora provozuji a mít 1264 zákazníků k 24.11.2014 mi připadá málo. Potřeboval bych vylepšit webové stránky, samoobsluhu, spustit IVR, ale to důležité mi schází jsou to prašule. Je rozumné vydat dluhopis na 3 roky, 5 let,10 let a aby mi někdo půjčil 50000,- Kč, 300000,- Kč, 1000000,- Kč?
ono to dost záleží, jestli jste pak své závazky včas splatit. A hlavně musí se najít člověk, který je ochotný nést takové riziko, když se podívate tak ČR je celkem malý a virtuálů je to až až, v poslední době něktěří už zkrachovali. Čím jste odlišný od ostatních operátorů, v čem je vaše síla? Proč zrovna váš operátor? Pokud máte, čím zaujmout, tak vám chybí reklama, máte nějakou stránku na sociálních sítích?
erik27
Dobrý večer, ano vcelku Vám rozumím, ale již virtuálního operátora provozuji a značku bych rád více zviditelnil. Důležité pro mne bylo jméno, podle některých jde o dobrý název podle jiných zase ne. Název je složen s dvou jmen a myslím si, že je v něm síla. Vždy jsem chtěl dosáhnout možností které má síťový operátor, ale domluvou přes partnery to moc nefunguje. Proto bych rád vyjednal podmínky nejlépe se síťovým operátorem. Ano máme facebook profil, twitter profil. Myslím si, že když si něco půjčíme má se to vrátit a vždy lze peníze získat zpět, navíc firma se může zadlužit, ale o to nám nejde. Věřím totiž v to, že by se investice dobře využila do reklamy protože lze mít na jednotce provizi 0,01 Kč, na balíčku 10,00 Kč. V případě zájmu o spolupráci nás prosím kontaktujte na gymmi.cz@gmail.com děkujeme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.