Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kluk - fyzické dospívání až v 21?

Od: klucina21 odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

je možné, aby kluk ve věku 21 začal až v tomto věku fyzicky dospívat?
Poslední dobou na svém těle pozoruji změny - začínám konečně trochu přibírat, o dost se mi zvětšila ramena a hrudní koš, daleko více "chlupatím" a celkově začínám tak nějak uvažovat jinak. Vzhledově vypadám o dost více jako muž, než např. před 3 měsíci. Změny ve stravě nebo cviku jsem žádné nedělal.

Vždycky jsem si myslel, že puberta trvá někde v rozmezí 15-18 let...

Díky za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Ahoj,

je všeobecné známo, že spíš holky dospívají dřiv a kluci klidně i do těch 20 +-, tohle je hodně indivduální a nejde to brát podle jednoho pravítka, spousta lidí jak kluků tak holek už se třeba od 17let nemění. Já osobně to měl také do nějakých 20 a jedna kamarádka měla celou střední trauma z toho, že nemá skoro žádný prsa, a najednou půl roku po maturitě to nějak dorostlo :-D buď rd, že vypadáš jako chlap, já třeba těm ramenům musel trochu pmáhat.

petr02
hodnocení

0x

Úplně hotovej budeš až kolem třicítky a od tohoto věku začíná tělo v podstatě stárnout, buňky umíraj, testosteronu ubývá..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]