Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přibližná doba doručení zásilky?

Od: vubecnevim odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, jak dlouho tak může České poště přibližně trvat obyčejné doručení balíku z Prahy do Plzně?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

obyčejné 2-3 dny

aaella*
hodnocení

0x

Mají na to dle přepravních podmínek 4 pracovní dny, ale v praxi to bývá dříve.

vlazy*
hodnocení

0x

Někdy se stává, že to doručí už na druhý den po odeslání, ale běžně jim to netrvá déle než 3 pracovní dny i když nějaké výjimky kdy jim to trvá i déle se taky občas stanou. Pokud ale v nejbližších dnech po odeslání jsou nějaké nepracovní dny kdy ČP zásilky nedoručuje tak to může trvat i trochu déle.

buss
hodnocení

0x

Já se ptám, když něco většího posílám, kdy to dojde. Jinak poštovní zákon a přepravní, poštovní podmínky, poštovní služby pošty. Za jistých podmínek i v den podání. Jedině tak je relevantní informace. Nebojte se zeptat.

vlazy*

Já bych ten dotaz nepovažoval vždy za 100% relevantní i když to tak asi ve většině případů bude. Pošťáci na poště nemůžou předem vědět jestli se zásilka někde nezatoulá nebo nezdrží což by se sice nemělo stávat, ale zcela vyloučit to asi nejde. Oproti tomu co bylo púřed více jak 10 léty se doručování zásilek ČP docela dost zrychlilo.

hodnocení

0x

Přes 300 km vzdálenosti jim trvalo 2 dny - tj. pondělí odpoledne odesláno - středa dopoledne doma. Výjimečně to trvá někdy déle - za 15 let dozadu se mi u ČP ještě nestalo, že by něco nedodali (ztráta). Dodání přes 4 dny mne potkalo pouze na Vánoce díky vytíženosti...

wheeler*
hodnocení

0x
Musim se smat ceske poste, cina - praha pres DHL do 3 dnu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]