Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mam holku vzit za ruku ja?

Od: bohus* odpovědí: 6 změna:

Dobry den,je mi 14 let a mam kratce holku ktere je 13.Potreboval bych poradit jestli kdyz nekam jdeme mam ji vzit za ruku ja nebo ji nechat at to udela ona.(posledne sme to neudelali ani jeden)Jenze problem je v tom ze ona nema rada kdyz na ni nekdo saha bez jejioho vedomi.prosim poradte dik.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Tak až zase půjdete ven, tak se ji normálně zeptej - můžu tě vzít za ruku?

myse*
hodnocení

1x

jasně že ty, čeká na to... nebo a zkus to.

hodnocení

1x

Pokud mas holku, tak se normalne snad za ruku vodite, ne?

Takhle to spis vypada, ze by si rad mel holku a nevis, jak zacit..

Az nekudy pujdete, tak az nekde bokem bude neco zajimavyho, tak se slovy: JE, POJD SE NA TO PODIVAT, ji popadni za ruku, aby si ji jakoby nasmeroval spravnym smerem a uz ji tu ruku nepoustej.(samozrejme pokud nebude mit snahu se Ti vysmeknout)

kozlany32
hodnocení

0x

Jestli ona má ráda tebe, jestli se jí taky líbíš, tak od tebe jí dotyky budou naopak milý, tak se neboj a prostě to zkus, držím ti pěsti a napiš, jak jsi uspěl, jo?

hanszimmer*
hodnocení

0x

Já bych jí o to zkusil poprosit tim nic nezkazíš držim palečky

lidka*
hodnocení

0x

Já bych to udělala úplně jednoduše - ve vhodném okamžiku ji nastav svou ruku a buď ji popadne a nebo nebo ne. *placni* Když ne, no tak počkáš na chvíli, kdy Ti ji nabídne ona. Neboj, oba brzy vycítíte, jestli je Vám spolu dobře a budete vyhledávat jeden druhého. *srdce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]