Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mezera mezi zuby - ano či ne?

Od: hatsepsut odpovědí: 6 změna:

Ahojte, je mi 13 let a mám takový ,,Problém" - nevím, jestli si mám dát rovnátka nebo ne, kvůli mezeře mezi zuby. Někdo mi říká, že vypadám jako králík, někdo že je to část mé samé a že mi to sluší. Není to žádná ohromná mezera, ale ani nic co by někdo neviděl.

Proto se ptám, jaký máte názor na mezeru mezi zuby? Líbí se vám, nebo ne?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

Záleží, jak veliká je to mezera. Spousta i známých osobností si na mezeře mezi zuby málem i tu kariéru vybudovalo. Na druhou stranu, občas se stane, že nezůstane jen při té mezeře, ale že se zuby začnou i bočit, když tam mají tolik místa. Je nutné zvážit všechno. Rovnátka - v tomto případě asi fixní, nejsou levnou záležitostí, a nakonec ani bezbolestnou. Občas to posouvání zubů bolí a fixní rovnátka nejsou v ústech až tak pohodlná. A často je v tomto případě i nutná pak trvalá fixace zubů drátkem. On není v ústech vidět, ale zuby by se zase posunuly do původní podoby, pokud by tam nebyl.

hatsepsut
hodnocení

Tak to jsem nevěděla,, že je pak často nutná fixace o_O Vím, že pro krásu se musí trpět, ale já vlastně nikdy nebyla moc takový typ... no nevím. Díky za odpověď, pospřemýšlím nad ní. Určitě mi něco dala.

hodnocení

1x

Já si myslím, že byste neměla uvažovat nad rovnátky, ale měla byste se poradit s ortodontem. A také s rodiči, protože rovnátka, to není úplně levná záležitost. ;) Nemá náíhodou Madona také "mezírku štěstí" mezi zuby? A beztak rovnátka nosila, aby mezírku měla :-D

petr02
hodnocení

0x

Taky mám mezeru mezi předními zuby, ale ne zase tak velkou. Na rovnátka kašli, taky mi je furt cpali, když jsem byl malej, ale nechtěl jsem je a udělal jsem dobře. Díky mezerám mezi zubama Ti tam nebude zůstavat jídlo a nebudou se Ti tak kazit.

klaban*
hodnocení

0x

Nelíbí se mi mezera mezi zuby, ale většinou, kdo má mezeru, tak umí dobře zpívat. Vždycky když ukázaly v tv nějakýho zpěváka či zpěvačku a měla svoje zuby, tak dost jich mělo mezeru mezi nimi.

sarka34
hodnocení

0x

Ahoj, ja měla také mezeru mezi zuby po mamce..Vypadalo to hrozně..A když mi bylo 15let šla jsem k zubaři a řekla mu at se nato podiva co by stim šlo dělat a on ihned zavolal do ortodoncie doktora ten přiběhl a už jsi mě vzal do peče.ty zuby mi posunul a dal mi rovnátka na několik měsicu..Po vyndáni rovnatek mi pak pod zuby udělal takové stahovadlo, mám tam drátek a zuby mám hezky u sebe a pořád to drží už 15let...Takže skvělá práce doktora...a já jsem spokojená

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]