Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První setkání

Od: pedro* odpovědí: 2 změna:

Už je to nějakou dobu (půl roku) co potkávám jednu holku co bydlí kousek ode mně. Jezdí stejným spojem do školy ráno a občas i zpět. Vždycky chodíváme i stejnou cestou dom, ale nic víc. Až ted jsem se přemohl a cestou ze školy jsem ji oslovil. Bylo to tak 5 minut před barákem, tak jsme toho moc nestihli. Měla svátek, tak jsem ji popřál a jak se má a něco o škole..

Co byste dělali dál? Až na ni zas narazím? Jsem trochu stydlivý a divím se že jsme ji dokázal oslovit

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Až na ni zase narazíte, zeptejtre se jí, jestli nemá chuť se s Vámi jít projít, nebo si sednout do cukrárny a popovídat si...Skuste se osmělit, buď řekne ano, nebo ne. Nic horšího se Vám stát nemůže..Tak se toho nebojte!

hodnocení

0x

já myslím, že si zatím vedeš docela dobře - popřání k svátku ji určitě potěšilo, příště můžeš prohodit pár vět na jakékoli téma, které bude aktuální nebo po ruce, myslím, že na tom až tolik nezáleží - ale určitě poznáš, jestli jí povídání s tebou baví nebo obtěžuje... když z toho budeš mít dobrý pocit, tak ji můžeš příště třeba někam pozvat, určitě tě napadne něco co by mohlo bavit vás oba... držím palce :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]