Nejste přihlášen/a.
dobry den mam tento problem
Dosud jsem si myslel ze mam ten nejlepši život a manželství na světě jako podstate jako asi každy. Smanželkou dělame ve stejne praci a mame spolu skoro pětiletou Terezku a spolu jsme skoro deset a brali jsme se před deseti měsici. Do prace nastoupil dalši kolega ktery se stal nasim kamaradem a mym přitelelem a jak se řika padli jsme si do noty az jsem si ho vybral i za svědka. vše bylo ok.Jak se řika i my s manželkou vždy nejake problemy ale jinadši vnašemvstahu byla pořadna vašen a jak tvrdi ona ,že to pokažde vyprcha nebo ochladne na nějakou dobu vetšinou vždy to bylo tak na měsic až dva zase me milovala tak pul roku až rok tak pořad dokola ale ja jsem doni blaznive zamilovanej od začatku až do tet Na podzim lonskeho roku jme opet v šilenem opojeni lasky ,tak že se pokusime o dalši mimi a najednou se opet stahla do ustrani jako vždy asi tak po mesici no a přezili jme vanoce a novy rok protoze trezka marodila kazdych čtrnact dni tak jsmemuseli chodit na protismeny a tak to zacalo ...
Před mesicem jsem na to přišel ze spolu neco maji ale janina mi touz musela řict sama protoze se otom uz zacli moc bavit v praci protože si přestali davat pozor.Ale řekla me jen častečnou pravdu ale svedomi je tezkanvec tak to zni lezlo pokusech a musela kompletne s pravdou ven.ona se shroutila ja sem taky v prdeli a janina nas chce oba je na dne z toho protoze ho mit nemuze protoze je tez zenaty a taky ma cerku.vim apsolutne všechno dala me přečist vsechny spravi co si psali probrali jsme co delali spolu a kde ja znam jeho telo a tak tak je to v prdeli protoze tet mam v představach a to me nejvic ubiji a depta a boli. V našem aute atdme nejvic ublizilo nebo dorazilo ze jsm mel jitdo nemecka za praci a ona me řekla ze se ji ulevilo protoze bi bila tak nejstastnejsi ze by nas takhle mohla mit oba jehoby si vypujčia jennekdy jako to bylo doposut a semnou by bylastastna rodina takhle by nas mela jemu totaky tak vyhovolalo. Pak seto nejak domakla je ho stara a zacala mu to stezovat tak se prej dohodly ze toho nechaji ale bohuzel jim to neslo a pokracovali pak doslo na sledovani me strany a nakonec to vyslo najevo.
Tet se chceme dat dohromady ale je tu zadrhel mame mezi sebou komunikacni barieru protoze ona nej musi porat myslet a zadalsi ho chce porat videt a az o uvidi tak se opet sesipe a je ten den do ni nic troska a to tet snim bude delat cely tejden ja mam odpoledni takze opet nanic zadalsi v telefonu ma vsechny smsky a fota ktere vymazat nechce prey aby mela na nej vzpomynku takze porat same pripominani. potom co jsme sito vyrikali me dala takovou zvlastni vetu to zalezi na tobe co semnou udelas jestli metu nechas nebo me vyhodis stejne nemam kam jit na najem nema protoze jsme zadluzeny a to jsem preci chtel aby zustala a az se odmiluje tak se snad zase dome zamiluje opravdu nevim co dal problem je ze ji stale ale bohuzel miluju este vic a pro me je to strasny bejt vedle ni a ona dela mrtvyho brouka .to sem mel i spousta smsek ve stylu sebevrazd ze to je jediny vychodisko pro ni a ze je spatna jak mama tak manzelka a nestoji zanic je fakt zeona se chova jako chlap a ja jsem spis ta zenska protoze umm ty zensky veci a ona ty chlapsky potoze jeji tata ji bral jako kluka . ale i ja ty muzsky tose rozumi ale tet je problem taky ze ji vubec nezajimame jako rodina ona onas tet nestoji ona porat je jeom ona a nikdo jinej je sobec ani ji nesere ze me ublizila a nelituje toho co snim prozila nevim jak dal myslim si ze si spolu porat pišou protoze cumi po telefonu jak pitom a atky jsem zacal chodit do poradny ato zatim pomuze jen na chvili protoze prijdu do prace a jeho vidim tam mam sto chui ho serezat jak zito a rict to jeho strej a znicit mu taky ten zivot ja tet nemuzu delat nic nemuzu dela mrtviho brouka protoze ji to vadi a dela jidobre ze mam zajem o ni bojovat a to ji ale taky vadi a jen tak zacit flirtovat s jinou tak odejdetaky ona me chtela opustit z duvodu aby me prej neblizovala a ale terezky se vzdat nechce a ja taky ne do poradny se ji nechce ze se stim musi vyporadat sama ze se v tom nechce patlat ale stejne se vtom hrabeme oba kazdej den oba si pobrecime a podeptame se navzajem ja uz nevim jak se stim vyrovnat a zacit zit tento vstah jim trval pul roku poradte co dal nebo jak to prekonat diky
na takovýhle problém co máš je jen jedna rada asi a to jestli jí miluješ tak jí dát ještě jednu šanci, ale vše musí ukončit a být jenom s tebou a né chodit ještě za někým. Máte dcerku, ale ta přeci nemůže za vaše problémy a jí to bude zachvilku dost vadit tak i pro ni by bylo lepší kdyby jste se rozvedli a každý si udělal zase svůj vlastní život s tím, že buď dcerku ty nebo ona to už záleží na dohodě a nebo bohužel na soudu. Ale podle toho co píšeš jí tohle vyhovuje a když s tebou nechce jít ani do poradny tak s tím nic dělat nechce. A nebo je tu ještě jedna možnost a to že by si jí milence toleroval, ale podle mě je tohle špatně. Tak hodně štěstí při rozhodování
Jeden z vás to musí nějak rozhodnout, jinak se z toho oba zblázníte. Tvoje žena je bláznivě zamilovaná, jí bych doporučila odejít z práce, najít si jinou, aby ho neviděla, ale to by musela ona chtít. Pokud ona nezvládá udělat první krok k obnovení vašeho vztahu, tobě bych poradila, kdybys jí řekl, ať se odstěhuje, jen dočasně, třeba k rodičům, ona se třeba vyblbne, vystřízliví, možná jí dojde s kým chce žít. Vím, je to těžké, ale jeden z vás musí něco udělat. Pokud se dokážete domluvit, nevěru bych jí odpustila a dala ještě jednu šanci. Také by bylo dobré, kdyby se ti podařilo nějak jí přemluvit, aby začala chodit do poradny, to bych zkusila asi nejdříve.
doplněno 21.06.09 10:38:Ještě bych dodala, že něco podobného jsem taky prožila, ale nebylo to tak silný, rozhodnutí jsem nechala na manželovi.
Smozřejmě chápu že jste zamilovaný. Ale důvěra je pryč, budete se žrát, budete ji hlídat a pronásledovat, ona bude důmyslnější, vy budete u toho vůl. Kvůli parohům neprolezete dveřma a lidem budete pro srandu a mileneckému páru taky. Já bych je nechal na pokoji a začal se starat, jak dostat malou do své péče. Shromažďoval bych argumenty tak dlouho až by to stačilo a jejich sviňárny bych potrestal u soudu. Pro slušnýho chlapa se vždy najde slušný protějšek i s dítětem. Otevřete oči a hodně zdaru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.