Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strie

Od: lolu* odpovědí: 3 změna:

prosím o pomoc: před několika lety jsem rychle přibrala a na stehnech a bocích se mi vytvořily strie, které se s postupem let ještě víc rozšiřují. sice už jsem zhubla, denně cvičím a používám různé krémy a masáže, ale nic nezabralo. neznáte nějaké typy?

díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
LOLU-Tak tohle problém je jedině operativní laserovou,jinak nic nepomuže to jsou prasklinky které jinak se neodstrani ničím.SO.

nenynka*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahojda,jak jednou jsou opravdu jen možná potlačíš jejich vyditelnost,ale nezmizí :o(. Já je mám po dvou dětech a hodně velké a nepomáhá taky nic :o(.Takže opravdujen ten lejsr...ale ten prý zbrušuje kůži,takže je tenčí,pokud mám správné info...tak nevím taky nic moc...

doplnit odpověď
hodnocení

0x
:) No asi budeš muset zavést módu ze začátku minulého století, kdy se nosily plavky od kolen po lokty ... pak nebudou vidět *smich* ... A nebo se s tím přestaň trápit!*stop* ... Můžu ti říct sladký tajemství ... chlapi tím trpěj taky!*bzum*:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]