Nejste přihlášen/a.
Prosím doporučte mi (nejlépe dle své zkušenosti) kde koupit/objednat plavbu námořní lodí?
Vyplatí se zajistit si dopravu sám a koupit si vyložene jen plavbu, nebo spíše "se vším všudy" (ala cestovky?)?
Díky
My jsme byli před lety s Costou. www.costa.cz Vše ok, akorát nás kvůli bouři nepustili na Gibraltar a celý den na lodi byla ukrutná nuda. Byli jsme přes vánoce, takže žádná opalovačka apod. Jestli pojedete vemte si pro všechny případy něco na zabavení (nějakou knížku, internet je na lodi nekřesťansky drahej cca 700,- Kč/hod.). Ohledně dopravy těžko radit, ale na parkoviště do přístavu nepřijel ani jeden autobus, předpokládám, že dopravu si musíte zajistit sami. A hlavně jsou tam lidé z celého světa, podle mě tam fakt dopravu nikdo neorganizuje. Byli jsme tam jediní Češi a jedna rodina Slováků, kterou jsme poznali až poslední den, protože celou plavbu prozvraceli v kajutě. My jsme jeli ze Savony okruh kolem Pyrenej. poloostrova. Ráno z Prahy jsme vyjížděli cca ve 4 a večer jsme spali v Cremoně a ráno vyrazili směr Savona. A vemte si sůl a pepř. Jídla tam jsou mraky, pastva pro oči, to už nikdy neuvidím. Ale jíst se to krom německých párečků nedá. Vše absolutně bez chuti a zápachu. Vrátila jsem i nadívané křepelky.
doplněno 24.11.14 23:13:A jestli můžu ještě radit, opravdu pečlivě vyberte kam pojedete, protože na některých místech je toho k vidění málo a trávíte tam celý den. A hlavně nemáte žádného průvodce, tak to chce předem všechno nastudovat. Když nás vyplivli v Barceloně tak kdybych si to nenastudovala předem na google street wiev tak jsem v zadní části těla. Jenom dostat se z přístavu bylo umění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.