Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy a jak chytnout holku za ruku?

Od: prvnilaska odpovědí: 14 změna:

Zdravím, chci se zeptat, kdy mám holku vzít za ruku a jak to udělat. Z ničeho nic půjdeme vedle sebe a já jí chytnu za ruku, nebo jak? Předem díky, je to moje první holka a jsem celkem nervozni...

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

3x

Vem ji na nějaké krásné místo, třeba na vyhlídku a tam ji vem za ruku. Nebo v kině. Nebo když proti tobě sedí a má ruku na stole třeba někde u kafe, tak jí přikryj ruku svou dlaní a usměj se na ni. :)

iz*
hodnocení

2x

Až budeš cítit, že ji chceš vzít za ruku. (Žádná "univerzální rada" neexistuje.)

donkarel*
hodnocení

1x

Ano, přesně tak. Půjdete vedle sebe a ty jí chytneš za ruku. Jestli si třeba nechá dát pusu na tvář, tak určitě neucukne- Hlavně z toho nebuď nervózní, je to zbytečný :D Jo a řekl bych, že je lepší se držet tak, že si propletete prsty mezi sebou, protože aspoň z mojí zkušenosti se pak nepotí ruce :D

P.S. Já taky byl nervózní a měl jsem to ještě horší, tak nepřeju aby to bylo podobně i u tebe :D - problém byl v tom, že holka (se kterou aktuálně jsem 3. rok) byla taková, že mě dost mátla. První chycení za ruku bylo vpohodě, dokonce mě i hladila palcem; jenže pak jsme se pustili za chvilku kvůli nějaký blbosti a už mi ruku nepodala,takže jsem celej zbytek rande nevěděl co si o tom myslet a už jsem se jí chytit ten den neodvážil :D. No a doteď vlastně čeká, až jí ruku dám já- ona tu ruku nastaví nebo jí jakoby sune ke mě, ale prostě čeká, že jí chytnu já :D Nepochopil jsem za ty 3 roky proč...

K tomu propletení prstů - jen úsměvná vzpomínka :) Ve 14 jsem měla první kluka. Vztah spíš připomínal kamarádství, ale za ruku mě chytal právě propletením prstů. Pak jsem dalšího měla v 16. Už jsem si připadla o dost dospělejší, on taky (bylo mu 18 myslím), ale chytal mě za ruku normálně, "nepropleteně" :-D připadlo mi to děsně dětinské, jako by to nebylo chycení vhodné pro romantický vztah, ale pro mámu s dítětem. Dnes se nad tím usmívám, jak jsem mu křivdila...:-D

buss
hodnocení

0x

Kdykoliv, pokud neucukne...

petr02
hodnocení

0x

No musí to být hlavně romantický. To je okamžik, kterej si možná budeš dlouho pamatovat, aspoň já to tak mám a taky jsem byl nervózní, ale bylo to hezký.

2kedar*
23.11.14 18:45
hodnocení

0x

Hned.! *palec*

prvnilaska
hodnocení

A nemám se jí zeptat, jestli se nechce držet za ruku?

Tím, že se jí zeptáš, bys všechno pokazil.

Zeptat se jí můžeš, jestli nemá třeba chuť na colu, ale jsou věci, na které se člověk neptá. To chytnutí za ruku mezi ně patří. Prostě to musí být takové spontánní a vyplynout to ze situace, jak už psali rádci přede mnou.

Snad bych ještě přidala, že bys ji mohl nenápadně vzít za ruku, když byste šli za šera /aby se nebála/, pokud byste třeba přeskakovali nějakou stružku, či přelézali jinou překážku, třeba spadlý kmen, podat jí ruku, aby byla jistější a pak ji už nepustit. Nebo kdyby třeba se třeba objevil poblíž nějaký pes a viděl jsi, že má strach, můžeš říct - Podej mi ruku a jdeme raději pryč! Nebo bude chladno, třeba si postěžuje, že ji zebou prsty, můžeš říct - Podej mi ruku, aspoň jednu ti zahřeju. Možností jsou spousty, podle situace.

Tak ať se Ti to podaří. *placni* Jaga.

Často slyším maminky, jak říkají svým malým dětem: Podej mi ruku, ať neupadneš. To ale slečně raději neříkej! *smich*

donkarel*

Jak dlouho se vídáte a co tak spolu děláte? Procházky? Povídáte si? Dala ti už pusu nebo ty si dal pusu jí? Nebo zatím chodíte jen vedle sebe a kecáte?

Právě ty doteky jsou jedna z nejdůležitějších věcí, když chceš víc než jen kamarádku. Ona může takhle mít dalších 10 kluků a když ti kluci nebudou chtít nic víc, tak jí přeci nebudou chytat za ruku, líbat, hladit, prostě se jí nějak dotýkat.

Já byl taky dost nervózní :D neuměl jsem si taky tu situaci představit a trvalo asi 3 schůzky než jsem se k tomu odhodlal :D ale pak se zadařilo.

Jestli nebyl zatím žádný fyzický kontakt, tak, za předpokladu že už se vidíte poněkolikáté a je vidět zájem o tebe i z její strany, bych jí zkusil příště při přivítání obejmout nebo aspoň dát pusu na tvář. A když se nechá, tak se nemusíš bát jí hned chytit za ruku. Myslím, že je to takové lepší udělat to hned všechno při jednom :D a pak se půl hodiny nestresovat tím, že bys jí tu ruku podat chtěl, ale protože jste zrovna uprostřed ulice, tak nevíš jak to udělat...

expert
hodnocení

0x

Prostě když půjdeš vedle ní tak jí chytneš. Nebo ji pohladis ze zacatku.

buss
hodnocení

0x

20:09 Kdy? Myslíš doba denní? Ano, půjdete vedle sebe a chytni ji, Uvidíš jak zareaguje, zda se nechá, nebo odtáhne, Když ne, můžeš pokračovat dále, za pas..., na rozloučenou pusu.

culdabulda1*
hodnocení

0x

třeba v kině? - pokud se tedy ještě dnes chodí do kina...

hodnocení

0x

Sice trochu blbá otázka, ale na druhou stranu hezká :) Vzpomněl jsem si na svá mladá léta, kdy jsem takové pitominy také řešil :) a strašně rád bych se zase vrátil třeba do věku, když mi bylo 15 let. Škoda, že nejde vrátit čas, ach jo...

Hele, teď řešíš, jak chytit holčinu za ruku a za pár let budeš přemýšlet, jak splácet hypotéku :)

Měj se hezky a holčinu pořádně drž...ať ti neucukne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]