Nejste přihlášen/a.
Připadá Vám normální, když je někdo starší třiceti let panic/pannou?
Ne, normální to není, ale někdo ten nenormální být musí, aby mohly být statistiky spokojené.
Obecně se za normální považuje určitý rozsah věku, kdy je první sex nejběžnější. Řekněme třeba 15-25 let. To, co je mimo toto rozmezí (samozřejmě záleží i na kulturním kontextu, ale bavíme se o naší oblasti) se považuje za méně normální. Svou odpověď jsem napsal velice stručně, stejně jako stručně byla položena otázka, proto jsem nenapsal, že je méně normální, tak jak by ukazovala vaše gaussova křivka, ale rozdělil jsem to prostě na dvě části. Normální a pak to všechno ostatní.
Co je vlastně být normální?
Normální to není a znám i panice iv60letech.Jednoho takového ma kolega v práci,řekl bych že sexulalita je něm totálně zabetonovaná.Neustále se potí,tím pádem mrdí jak cap,je abnormálně rozhozený.
Člověk když se na něho dívá tak je opravdu znám,že ta energie je v něm zabitá.
Neni to normalni. Mne je 34 a take jsem panic, za normalniho se nepovazuji, celkove mam zivot uplne na hovno. Pokud nekdo do tohoto veku nemel sex, tak je bud fyzicky odpudivy nebo ma nejaky dusevni problem. Je to tvrde, ale je to proste tak, ja uz to u sve osoby prijal a jsem ve fazi, kdy masturbuji, tim se uspokojim a v nejaky vztah nebo sex s opacnym pohlavim jsem jiz rezignoval!
Lidi se vas budou snazit uchlacholit, ze je to vase vec a nejste nenormalni, coz jsou samozrejme kecy. POkud nekomu reknete, ze jste panic ve 30 letech, budete pro nej proste divnej, i kdyz vam to nerekne do oci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.