Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Panic v 31 letech

Od: malypindour* odpovědí: 14 změna:

Připadá Vám normální, když je někdo starší třiceti let panic/pannou?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

1x

Je to problém toho člověka. Nepřísluší mi to hodnotit.

lide

buus:

Jsi hodný,ale nechápu proč reaguješ?Pokud je tohle tvůj názor,tak ok,ale nemusel si ho sem napsat.Mohl sis ho pouze myslet,otázka byla jasně položena.

hodnocení

0x
Řešilo se tu nedávno podobné: poradte.cz/...
Já v tom problém nevidím. Jestli ti to u sebe vadí, tak to změn. Nikdy není pozdě, ale i zbytečné dělat věci jen pro to, že ostatní to tak mají.

eulalie*
hodnocení

0x

Pokud to tomu panici či panně nevadí, tak proč bych to měla nějak řešit já? Je to jejich život. A jak si každý udělá, takový o má.

petr02
hodnocení

0x

Ne, normální to není, ale někdo ten nenormální být musí, aby mohly být statistiky spokojené.

Normální – nenormální. A co Gaussova křivka?

petr02

Obecně se za normální považuje určitý rozsah věku, kdy je první sex nejběžnější. Řekněme třeba 15-25 let. To, co je mimo toto rozmezí (samozřejmě záleží i na kulturním kontextu, ale bavíme se o naší oblasti) se považuje za méně normální. Svou odpověď jsem napsal velice stručně, stejně jako stručně byla položena otázka, proto jsem nenapsal, že je méně normální, tak jak by ukazovala vaše gaussova křivka, ale rozdělil jsem to prostě na dvě části. Normální a pak to všechno ostatní.

kkkkk
hodnocení

0x

ne, normální to není. U ženy by si kdekdo řekl, že jí začne pomalu ujíždět vlak a ona je k tomu ještě panna. Na druhou stranu se to nemusí nikdo dozvědět, pochybuji, že by se s tím někdo chlubil.

ik
hodnocení

0x

Co je vlastně být normální?

Normální to není a znám i panice iv60letech.Jednoho takového ma kolega v práci,řekl bych že sexulalita je něm totálně zabetonovaná.Neustále se potí,tím pádem mrdí jak cap,je abnormálně rozhozený.

Člověk když se na něho dívá tak je opravdu znám,že ta energie je v něm zabitá.

esme*
hodnocení

0x

Nepřipadá.

Otázka je zda je s tím dotyčný spokojený - pak netřeba řešit a dovedu to považovat za normální.

Pokud s tím dotyčný spokojen není, a neřeší to, pak už mi to připadá nenormální. :)

hodnocení

0x

Ne... ale každý svého štěstí strůjce, takže pokud to tomu člověku vyhovuje, je to jeho věc.

jdw
hodnocení

0x

Normální to není. Fyzické spojení dvou lidí (jedno zda rozdílného nebo stejného pohlaví) nelze ničím nahradit a panic/panna strádá. Bohužel po třicítce již nelze vrátit věk o 10 let zpět, kdy jsou v tom jen emoce (láska) bez rozumu.

panicator
hodnocení

0x

Neni to normalni. Mne je 34 a take jsem panic, za normalniho se nepovazuji, celkove mam zivot uplne na hovno. Pokud nekdo do tohoto veku nemel sex, tak je bud fyzicky odpudivy nebo ma nejaky dusevni problem. Je to tvrde, ale je to proste tak, ja uz to u sve osoby prijal a jsem ve fazi, kdy masturbuji, tim se uspokojim a v nejaky vztah nebo sex s opacnym pohlavim jsem jiz rezignoval!

Lidi se vas budou snazit uchlacholit, ze je to vase vec a nejste nenormalni, coz jsou samozrejme kecy. POkud nekomu reknete, ze jste panic ve 30 letech, budete pro nej proste divnej, i kdyz vam to nerekne do oci.

hodnocení

0x

Nenormální je svým způsobem každý člověk. Nezabýval bych se odchylkou, kterou netrpí okolí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]