Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím jak dál

Od: damien* odpovědí: 6 změna:
Ahoj lidi,
je mi smutno, nevím co mám dělat. Jsem zamilovanej do stejně staré slečny (16). Známe se teprve chvíli, je to spolužačka. Líbí se mi jak vzhledově tak povahově. Dřív se bavila s jedním borcem, teď už spolu nemluví, ale mám strach že mu odpustí. Pořád na ni musím myslet, nemohu ji dostat z hlavy. Chtěl bych ji někam pozvat, ale mám strach z neuspěchu. o čem se s ní bavit když ji potkám na chodbě? Ach jo.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tajemnak*
hodnocení

0x

Taky s tím občas mívám problémy.. :) pokud si s ní prohodil pár slov, zkus se ji jen tak na chodbe zeptat co ma zrovna za hodinu a postupně to rozveď třeba na učitele a tak..

Pokud ste se do ted nebavili a stydíš se tak, že to nepřekonáš zkus to přes facebook. Jakmile se pobavíte tam, neměl by pro tebe problém se s ní bavit i normálně a někam jí třeba pozvat (pro začátek stačí i doprovodit ze školy s tím, že zrovna "náhodou" máte společnou cestu)

filip17*
hodnocení

0x

Ahoj,

tak buď zůstaneš v koutě a nikdy ji neoslovíš nebo se sebereš a zkusíš to a buď to dopadne dobře nebo špatně, každopádně tak nebo tak budeš vedět na čem jsi, třeba zjistíš, že se k sobě ani nehodíte ;) Ale buď v klidu takových holek ještě potkáš

Na chodbě se s ní přece bavit nemusíš, můžeš jí jen říct kam ji chceš pozvat a pak jen dodat "super uvidíme se po škole"

hodnocení

0x

Ahoj. Pokud není slečna zadaná a líbí se Vám, neotálejte. Dodejte si odvahu, oslovte ji, pozvěte ji na schůzku... Buď odmítne a dá Vám tak najevo, že nemá zájem, nebo přijme a pak už to záleží jen na vás dvou...Pokud se bojíte odmítnutí předem, říkejte si, že se to stát může a Vy alespoň budete vědět, že se máte poohlédnout po jiném děvčeti. Nic horšího se Vám nemůže stát. Budete alespoň vědět, že jste to zkusil a dodal si odvahu. Je to lepší, než nepodniknout nic. Tak se nebojte dát najevo svůj zájem o děvče, které se Vám líbí a věřte si trochu. Hodně štěstí!

hodnocení

0x

vše je o komunikaci pokud budeš mlčet a tvářit se jak kakabus tak si nikdy nevrzneš ;), ;)

damien*
hodnocení

Já jsem zatím v takovém friendzonu. Mám strach ji rict ze k ni citim vic nez to kamaradstvi a ze to nase kamaradstvi ohrozí.
Take ji znam teprve chvili a rad bych se zeptal co rada posloucha nebo jake ma oblibene filmy ale chtel bych k tomu dojit tak nejak sam nez se primo ptat "a jaky je tvuj oblibeny film?"
iz*

Damiene, stojíš-li o nějakou dívku, nesnaž "se k něčemu dojít tak nějak sám". Zásadně s ní jednej na rovinu! Máš o ni zájem? Řekni (nepiš!) jí to!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]