Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.. Bude to znít divně.. Sice je mi 14 ale chce mě mladší holka... 13 nebo 12 let... Jsme dobří kamarádi ale máme různý protiklady. Tak se ptám jestli ji mám říct ať radši zůstanem kamarády nebo to zkusit a uidí se .. ://
Čím dřív začneš s nějakými vztahy a problémy, tím dřív budeš ze života unavený. Nějaké vztahy si nech na pozdější dobu, zmeškáno nemáš.
Jinak nechápu, co chtějí 12 a14 leté děti dělat jiného, než spolu kamarádit. Ráda vzpomínám na své kamarádky z dětství, bylo to fajn. Ale ve 12 a14 tahat do kamarádství city, na to máš opravdu čas a určitě si toho jednou užiješ vrchovatě. Nedělej si problémy už v dětství, neboj, jednou stejně přijdou. Tak na co si na ně zadělávat už teď? Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.