Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chce mě mladší holka

Od: ondrass odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer.. Bude to znít divně.. Sice je mi 14 ale chce mě mladší holka... 13 nebo 12 let... Jsme dobří kamarádi ale máme různý protiklady. Tak se ptám jestli ji mám říct ať radši zůstanem kamarády nebo to zkusit a uidí se .. ://

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, zůstaňte jen kamarády a nekomplikujte si dětství (jako dospěláci). Zdravím!

buss
hodnocení

0x

Co chce a co chceš zkusit?

tajemnak*
hodnocení

0x

Co je na tom divného?

I když tě chce, tak riskuješ že se rozejdete ve zlém a z kamarádství nezůstane nic. Pokud chceš tohle riziko podstoupit, jdi do toho.

hodnocení

0x

Čím dřív začneš s nějakými vztahy a problémy, tím dřív budeš ze života unavený. Nějaké vztahy si nech na pozdější dobu, zmeškáno nemáš.

Jinak nechápu, co chtějí 12 a14 leté děti dělat jiného, než spolu kamarádit. Ráda vzpomínám na své kamarádky z dětství, bylo to fajn. Ale ve 12 a14 tahat do kamarádství city, na to máš opravdu čas a určitě si toho jednou užiješ vrchovatě. Nedělej si problémy už v dětství, neboj, jednou stejně přijdou. Tak na co si na ně zadělávat už teď? *bum* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]