Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Písnička 70 let

Od: black22 odpovědí: 7 změna:

Poradí mi někdo - česká písnička 70 - 80 let. Nevím text - snad Svět ožil je ráno , nebo Tak slunce dobrý jitro, refrén se pískal,zpívalo se v ní 3x hej hej hej.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

2x

doplněno 23.11.14 00:13:

Tak v tom případě je to tohle http://hudba.hradiste.cz/index.php?AKCE=DETAIL&ID=3332b730360400

doplněno 23.11.14 00:14:

Ještě jednou, odkaz se neudělal jako hyperlink http://hudba.hradiste.cz/index.php?AKCE=DETAIL&ID=3332b730360400

Bohužel, na netu ji asi neseženete, leda si ji nechat zahrát na rádiu Blaník, až budou písničky na přání, občas ji zařazují

black22
hodnocení

Děkuji dejavu, ale není to ono , písničku zpíval muž.

ben®

Dobrý den, zde si můžete poslechnout originál písně. Zdravím!

black22
hodnocení

Děkuji moc, tak slunce dobrýtro - to je ona, několik - snad let mi zněla v uších a stále jsem ji nikde nemohl najít, škoda že tu není.

hodnocení

0x

Tak slunce dobrýtro

Tak slunce dobrýtro už mě zas do práce vyháníš. Tak slunce dobrýtro jak slyším na schodišti řínčí zdviž. V té teď právě sjíždí dívka co denně vrabcům dává drobty a zob a já ji mám rád sám nevím proč snad že je tak tenká a nosí cop. Hej hej heeej! Tak slunce dobrýtro vítám tě na nebi nad strání. Tak slunce dobrýtro tramvaj už u remízy vyzvání. V té teď právě mizí dívka co v tomto domě bydlí o patro výš a já ji mám rád sám nevím proč snad proto že hezčí neuvidíš. Hej hej heeej! Tak slunce dobrýtro vlož kytkám do poupat ranní třpyt! Tak slunce dobrýtro jdu ven že den je dneska jak má být! pískat

paterak*
hodnocení

0x

Taky jsem hledal originál této písničky... Nenašel... Tak snad alespoň pro připomenutí nahrávka stará 35 let z konzertu kapely Střelci

paterak*

Kdyby někdo měl zájem, ať se ozve. Vložit sem mp3 nejde, tak kdyžtak pošlu na mail přímo... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]