Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
už delší dobu uvažuji o objednání z eshopu AliExpress (www.aliexpress.com), ale nevím jak by probíhala platba - pokud bych platila před dostáním zboží, a také jestli musím platit pouze platební kartou?
A ještě jedna otázka, myslíte, že by bylo lepší počkat na objednání až po Vánocích nebo to není nějak ovlivňující?
Předem děkuji za všechny odovědi ![]()
Platba lze pouze dopredu, pred dodanim zbozi. Platit lze kreditkou nebo paypallem. Mozna by slo i prevodemz uctu, ale chce to nejake mailovani a poplatky za zahranicni platby jsou nehorazne.
Je jedno kdy objednate, zalezi spise na doprave. Pred vanoci maji posty frmol a dodani do jeziska je nejiste, radeji objednat v lednu. Pokud zvlite dopravu DHL nebo jineho kuryra, mate to doma garanatovane do tydne od odeslani.ALe zase tato doprava s eplati.
Tak jsem sem nakouknul, po delší době, a mohu se drahý Pawe zeptat, jaký Aliexpress využíváte? Že tady píšete, že lze platit pomocí paypalu? Alík se s paypal platbami dávno rozešel, já se nervuju, kdy se vrátěj, ale oni s nima měli vážné problémy, takže si já nemohu objednat těch pár semínek sukulentů, které bych moc moc chtěl. A teď tady čtu od vás info, že to jde přes Paypal platit? Potvrďte prosím zdroj vaší informace a nebo potvrďte vaše tvrzení, budu moc rád. Děkuji, Uki.
Mohu se zeptat, jaké zboží, jste domlouval s obchodníkem ohledně jiného druhu platby? Já jsem chtěl před rokem rostliny, ale nabízející mi napsal, že pak nemohu využít podpory Alíku dopravy zdarma.
ps.: respektive, jestli vámi domlouvané zboží šlo odeslat v rámci Alíku, ale prosím jen skutečnou pravdu, ne jako že jde platit na Alíku paypallem, to je lež.
Jasně, tak mě šlo třeba o tričko a nebo o lampičku a když to jsou dvě palety, tak jste asi na dopravu zdrama nekoukal, ale mě to u pár semínek a nebo pár rostlinek už hodí dost vysokou částku, a na ebay je toho dost málo - z mého oboru, co má dopravu zdarma, respektive se ty ceny dost liší od Alíka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.