Ahoj, Mám tříletou dceru, kterou se chystám koupat, ale zapomněl jsem jí koupit sprcháč. Můžu jí umýt svým pánským? Nestane se jí nic? Sprcháč je značkovej. Dík za odp.
tak jí jenom opláchněte vodou, sprcháč vůbec nepouživejte, mohla by na ty chemikálie mýt alergii a bude divně "vonět". Opláchnutí vodou bude pro ni zdravější než použití sprcháče (jakéhokoliv).
Přiznám se, že svému tříletému synovi myju mýdlem jen dírku kakavku a ruce, na vše ostatní stačí čistá voda. Než nějaký sprcháč s výraznou vůní použila bych raději obyčejné mýdlo, to snad doma máte, ne? Ale vážně nevidím důvod mydlit mladšího předškoláka od hlavy k patě, pokud mi tedy zrovna nepřijde zasviněný ze zahrady nebo neopravoval s tatínkem auto.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.