Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Udelala jsem dobre?

Od: to odpovědí: 3 změna:

Dobry den, mam dotaz. Jeden muj kamarad mi rekl ze se libim, jednomu klukovi ze skoly a jestli bych mu na sebe nedala kontakt. Ja mu ho dala, ale nevedela jsem jak vypada. Kdyz jsem ho videla tak jsem se lekla a nepridala si ho na facebooku. Ne, ze bych koukala jen na vzhled, ale myslela jsem, ze je to nekdo jiny. Myslite, ze jsem udelala dobre? Asi je to trochu nevychovane, ale nemelo by to sanci. Predem dekuji za odpovedi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

V nepřidání na Facebooku není nic nevychovaného. Nikdo není povinen mít Facebook a nikdo není povinen potvrdit každou žádost o přidání do přátel.

Naopak, do přátel by si člověk měl přidávat jen ty, které zná a o které opravdu stojí.

Dávat na sebe kontakt neznámým lidem rozhodně není dobře.

martinaa*

Souhlasím s každým slovem.

hodnocení

0x

Chybami se člověk učí... Od teď víte, že není vhodné každému hned dávat svůj telefon...

Nicméně teď by bylo nejlepší, až Vás bude kontaktovat, abyste upřímně sdělila své pocity. Neurážet, vysvětlit. "Ahoj, já ti sice kontakt poslala, ale nevěděla jsem, že jsi to právě ty a promiň, že to tak řeknu rovnou - nejsi můj typ"

Chvilku možná zabolí..., ale není lepšího jednání - upřímné, rychlé, přímé, bez urážek a lží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]